Genç Futbolcularımız U14 Milli Takıma Davet Edildi

Genç Futbolcularımız U14 Milli Takıma Davet Edildi

Genç Futbolcularımız U14 Milli Takıma Davet Edildi


Aksaray’da  futbol alt yapısına verdiği önem ve yetiştirdiği oyuncuları süper lig ekiplerine göndermesi  ile  bütün dikkatleri üzerine çeken Aksaray Belediyespor alt yapı antrenörü İbrahim Okur emeklerinin karşılığını bir bir almaya devam ederken  bir kez daha milli takım kamplarına oyuncu göndermenin haklı mutluluğunu  yaşadı.


Aksaray Belediyespor alt yapıda verilen emeklerini meyvesi olası olarak U14 Milli Takımının 18-20 nisan tarihlerinde  Antalya’da düzenlenecek  hazırlık kampı aday kadrosuna Aksaray’ın  gençleri Burak Aydoğdu ve   Ömer Yörük davet edildi.


Aksaray Belediyespor’un alt yapı  antrenörlerinden ve yetiştirdiği bir çok yetenek ile dikkat çeken antrenör İbrahim Okur ; "Aksaray’da yetiştirdiğimiz oyuncular önce süper lig ve 1 .lig takımlarına transfer olurken şimdi hepimizi gururlandıran  milli takımların yolunu tutmaları bizleri oldukça gururlandırdı. Daha önce  milli takımlara gönderdiğimiz ve gururlandığımız oyuncu  halkalarına Şimdide  Burak ve  Ömer  hazırlık  kampı aday kadrosuna davet edildi.

Aday kadroya iki  futbolcumuzun davet edilmesi diğer gençlerimiz içinde büyük avantaj olacak. Çünkü Aksaray’da  yetenekli oyuncular olduğu ve milli takımlara davet edilmesi bütün gözleri hem gençlerimizin üzerine  Hem de Aksaray’a çevrilmesinde etkili olacak.. Bizler  yetenekleri Türk futboluna  kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri