Gençlik ve Bilim Merkezi Dualarla Açıldı

Gençlik ve Bilim Merkezi Dualarla Açıldı

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 | Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | Aksaray gazete | Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

MEHMET ÖZHASEKİ; ‘’BİZİM SİYASETİMİZ ESER SİYASETİDİR’’

Aksaray Belediyesi’nin Tacin Mahallesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde hayata geçirdiği Gençlik ve Bilim Merkezi dualarla açıldı.

           Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Aksaray’a kazandırdığı Gençlik ve Bilim Merkezi’nin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Bakanı Evren Dinçer, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 25. Dönem Aksaray Milletvekili ve önceki dönem Belediye Başkanlarından Nevzat Palta, kamu kurum ve kuruluşları idari ve mülki amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

           Açılış konuşmaları için kürsüye çıkan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Bilim Merkezi’nin özellikleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Başkan Dinçer açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; ‘’Modern görünümü ve içerisindeki teçhizat ve dizaynı ile Aksaray’ımıza yakışacak bir Gençlik ve Bilim Merkezini kazandırmış bulunuyoruz. Gençlerimizin kendileri en güzel şekilde geliştirmeleri için Akıllı Bisiklet yollarının yapılışı bisiklet istasyonlarının kuruluşu ve diğer gençlik merkezlerimizin yapışı gibi hizmetlerimiz devam ediyor. Bundan sonrada gençlerimize yönelik projelerimiz devam edecek. Gençlerimizin kendilerini yetiştirmeleri ve güzel vakit geçirmeleri için her zaman yanlarında olacağız. Bilim merkezimizin kurulmasında açılmasında emeğini esirgemeyen tüm herkese teşekkürlerimi arz ediyorum. Açılışımıza icabet eden Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum. Birazdan açılışımızın ardından Bilim Merkezimizi gezeceğiz Aksarayımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ Dedi. 

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in açılış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Belediye Başkanımız Evren Dinçer tarafından Aksaray’a kazandırılan Gençlik ve Bilim Merkezinin Aksaray için hayırlı olmasını diliyorum. Değerli Başkanımızı tebrik ediyorum Allah razı olsun Allah emeklerini zayi etmesin. Birçok hizmeti Aksarayımıza kazandırmaya çalışıyor.

Eskiler derler ki ‘İnsan odur ki bıraka bir eser eseri olmayanın yerinde yeller eser’. Bizde parti olarak yıllardır eser siyasetini hizmet siyasetini benimsedik. 2002 yılından beri iktidarız. Allah’a hamd olsun hem yerelde hem genelde birçok alanda hizmet etmeye çalışıyoruz. AK Parti hükümetleri hamd olsun her alanda başarılı olmuştur. Ulaşımda sağlıkta, enerjide ve daha birçok alanda en başarılı hükümet Ak Parti hükümetleri olmuştur. Evvelki hükümetlere özellikle koalisyon hükümetleri ile karşılaştırıldığında tartışmasız bir şekilde başarılıyız. Bunu herkes tasdik ediyor. Eksiklerimiz yo mudur elbette vardır ama her şey emsali ile kıyaslanır evvelkilere göre başarılıyız. Enerjimizi bile biz dışardan alır bir halde idik. Şimdi kendi enerjimizi üretiyoruz. Bu 20 yıl içerisinde belki de bu yapılan hizmetler kadar önemli olan bir şey daha var oda Türkiye’de bir vesayet rejimi vardı. Bizim seçtiklerimizi itibarsızlaştırırlar hükümet edemez hale getirir sonrada ihtilal yapıp gençlerimizi dar ağacına gönderirlerdi. Bu vesayet rejimi birçok başbakan tarafından bilinmesine rağmen gücü yetmediği için veyahut bunlarla belaya kalmayım diye sessizce geçiştirildi. Recep Tayyip Erdoğan onlar gibi şapkasını alıp gitmedi onları toprağın altına gömdü bir daha da oradan çıkamayacaklar. Özgürlükler üzerindeki sıkıntıları toplumsal sıkıntıları, toplumsal iç yaraları Recep Tayyip Erdoğan kaldırdı. Şimdi mecliste başörtülü ve başı açık milletvekilleri çalışıyor. Hiçbir sorunda olmuyor. Güneydoğuda istediklerini silah zoruyla yapacaklarını zannedenler şehirlerden ilçelerden köylerden temizlendi. Şimdi yurtdışında bu temizlikler yapılıyor. Bunlar gibi evlatlarımızı aldatanların yüzü de 15 temmuzda açığa çıktı onlarda ülkemizden temizlendi. Allah’a hamd olsun tüm bunlar yapılırken yatırımlarımızda devam etti. Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları için birçok çalışma yaptık. ‘’ İfadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki açıklamalarının devamında Pandemi sürecinde yapılan çalışmaları ve dış politikada elde edilen kazanımları açıkladı. Konuşmalarının sonun muhalefet partilerinin yapılan yatırımları anlamadıklarını ve olumsuz yönde açıklamalar yaptıklarını belirtti. Belediye Başkanı Evren Dinçer’e, Ak Parti Aksaray İl Teşkilatına ve projede emeği geçen herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

Protokol konuşmalarından sonra İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller’in ettiği duanın ardından kurdela kesme törenine geçildi.

Açılışın ardından Bilim Merkezini gezen Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet Bilim Merkezi hakkında bilgi aldı. Özhaseki gençlerin kendilerini en güzel şekilde geliştirebilecekleri teknolojik donanımlı etkinlik alanlarını, atölyeleri, kütüphaneleri konferans salonlarını inceledi. Projenin Aksaray gençliği için çak faydalı olacağını belirtti. Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ve ekibini tebrik etti.

          



Anahtar Kelimeler: Gençlik Bilim Merkezi Dualarla Açıldı
Salı 23.9 ° / 8.8 °
Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri