Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç'tan,Muhtar Emre Ağaçdelen'e Ziyaret

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 | Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray

 

Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç Ziyaret Turlarında!

Uzun süredir siyasetten uzak bir dönem yaşayan Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç akşam saatlerinde Aksaray'a gelerek, TOKİ Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı;Aksaray Girişimci Muhtarlar Derneği Başkanı Emre AĞAÇDELEN, Yönetim Kurulu ve mahalle sakinlerini ziyaret etti.

 

ESKİ BAKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR
TOKİ Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Emre Ağaçdelen'i muhtarlık ofisinde ziyaret eden eski Bakan Suat Kılıç, mahallede devam eden projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.Muhtar Ağaçdelen eski Bakan Suat Kılıç'a ülkemize kazandırdığı yatırımlarından dolayı teşekkür ederek, ziyaret anısına 'Elif Tablosu' hediye etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından konuşan Emre Ağaçdelen," Gençlik ve Spor Bakanı,geçmiş dönem Samsun Milletvekilimiz Sn.Suat KILIÇ Bey Şahsımı,Ekibimi ve Mahallemizi Ziyarete Gelmiştir. Muhtarlık hizmetimiz ve mahallemizde olan çalışmalarımız hakkında iştişareler  yaptık. Aksaray Toki Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı olarak Sn. Bakanımızın şahsımı,ekibimi ve mahallemizi ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu ve onure etmiştir."ifadesinde bulundu.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri