Gülağaç’ta Güzel Şeyler Oluyor

Gülağaç’ta Güzel Şeyler Oluyor

Çocukların sosyo-kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan proje düzenlenen 1. Geleneksel Sinema Günleri ile başarılı bir şeklide devam ediyor.  

İlçeye bağlı, köy, belde ve merkez okullarının öğrencileri, Şehit Abdullah Satılmış Ortaokulu tarafından hazırlanan proje kapsamında oluşturulan sinema salonunda belirlenen günlerde film ve çeşitli gösterileri izleyebilecek. 

Şehit Abdullah Satılmış Ortaokulu proje ekibi tarafından hazırlanan "Okulumuz Hayallerine AHİKA ile Kavuşuyor." Projesi 2017 yılında AHİKA tarafından desteklenmeye değer bulunmuş okula bir sinema salonu ve zekâ oyunları sınıfı kazandırılmıştı.  

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında tamamlanan projenin sürdürülebilirliğinin sağlanması için çalışmalara başlayan okul yönetimi ve öğretmenleri düzenledikleri sinema günleri etkinliği ile önemli bir adım daha attı. 

     Öğrencilerin okul algılarında farkındalık oluşturulması, eğitim - öğretimin kalitesini artırma amacını da içerisinde barındıran proje kapsamında sinema salonunun etkin şekilde kullanılması için 1. Sinema Günleri etkinliği düzenlenen ilk gün programı ile başlatıldı. 

Şehit Abdullah Satılmış Ortaokulu tarafından yürütülen “Okulumuz hayallerine Ahika ile kavuşuyor.” Projesi kapsamında öğrenciler için düzenlenen sinema etkinliğine İlçe Kaymakamı Elif Nur Saçal, İlçe Emniyet Amiri Komiser yardımcısı Eray Yağcı, İlçe Jandarma Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Fatih Yerlikaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Songür, davetliler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamı Elif Nur Saçal proje ve etkinlik hakkında okul idarecilerinden bilgi aldı. Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından bölgenin sosyo - kültürel gelişmişlik düzeyine katkı sağlamasının amaçlandığı ‘Sinema Günleri” etkinliği film gösterimi ile devam etti. 

Hazırlanan etkinlik kapsamında İlçe merkez, köy ve belde okulları öğrencileri belirlenen gün ve saatlerde sinema salonunda gösterime sunulan filmleri izleyebilecekler.



Anahtar Kelimeler: Gülağaç’ Güzel Şeyler Oluyor
Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri