Halkbank çalışanları 200 fidanı toprakla buluşturdu

Halkbank çalışanları 200 fidanı toprakla buluşturdu

Halkbank çalışanları 200 fidanı toprakla buluşturdu


Aksaray  ve Ortaköy Halk bankası  şube çalışanları Otizm Haftası dolaysıyla yanlarındayız diyerek ailece geldikleri Sağlık Ormanında 200 fidanı toprakla buluşturdular.

 


Nisan  yağışlarının ardından  güneşli bir günde  Aksaray’da bulunan Merkez ve Sanayi şubeleri ile Ortaköy şubesi   Halkbank çalışanları bugün  ailece katıldıkları Yeşil Doğa tarafından tertiplenen  etkinlikte 200 fidanı toprakla buluşturdular daha sonra can suyu vererek  Aksaray’a nefes oldular.


Etkinliğe 60 Banka çalışanlarının eşliğinde Şube müdürleri Selahattin Arık, Ferhmi Eryılmaz, Burhan Çağlayan, Aksaray Orman Şube Müdürü Abidder Yurtman  ,Otizm Dernek Başkanı Cennet İnceöz, ve  Yeşil Doğa Dernek Başkanı Abdulkadir Ay katıldı.

 

"Türkiye Yüzyılına Nefes" olmak gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Aksaray için ‘’Türkiye’nin Etrafı Yemyeşil Dağlar’’ projesi kapsamında  fidan dikme etkinliği düzenlendi. Programa katılan Aksaray ve Ortaköy’de bulunan  Halkbank şube çalışanları Yeşil Doğa Derneği ve Aksaray Orman işletme müdürlüğünün destekleriyle 200  fidanı toprakla buluşturdu.
"Türkiye Yüzyılına Nefes" kampanyası kapsamında düzenlenen program Aksaray Halk Bankası Merkez Şube Müdürü Selahattin Arık’ın konuşmasıyla başladı, ardından fidan dikimi ile devam etti.
Halk Bank Merkez şube  Müdürü Selahattin  Arık. Otizmli ailelerin yanında olmak için  "Türkiye Yüzyılına Nefes" kampanyası kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak Banka çalışanlarımız ile birlikte fidan diktik ve fidanlara can suyunu verdik, Sağlık  orman alanında güneşli bir günde  iş stresinden uzak Doğa ile baş başa bir ortamdayız, bizim için en önemlisi vakit ayıramadığımız  eşlerimiz ve çocuklarımız için değişiklik oldu fidan dikerek  hem nefes aldılar hem de kendi aralarında  bir süre sohbet ederek doğa ve çevre bilinci ile ilgili çocuklara tavsiyelerde bulundular bu etkinliğe sebep olanlardan Allah razı olsun ‘’ dedi.
Etkinliğe birçok okulumuzdan öğretmen ve öğrenci katılarak etkinlik kapsamında fidanları toprakla buluşturdular.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri