Hasan Dağ: Aksaraylıların Hizmetkârı Olacağım

Hasan Dağ: Aksaraylıların Hizmetkârı Olacağım

Hasan Dağ: Aksaraylıların Hizmetkârı Olacağım

 

ASKON Aksaray İl Başkanlığı görevini 6 yıldır yürüten Hasan DAĞ, binlerce Aksaraylı’nın katılımı ile Ak Parti Aksaray Milletvekili A.Adayı olduğunu açıkladı. 

 

Aksaray’ın tüm ilçe ve kasabalarından vatandaşların yağmur altında Hasan DAĞ’a destek için Ak Parti İl Başkanlığı önünde toplanması, güçlü adayların Ak Parti’ye teveccühünü bir kez daha gösterdi. 

 

27 yaşındaki bir gence bu derece teveccüh gösterilmesi Hasan DAĞ’ın ASKON teşkilatındaki görevinin yanı sıra vatandaşlarla güçlü irtibatınıda ortaya koydu.
DAĞ, konuşmasında Aksaray’ın hizmetkarı olacağını, Aksaray’da ki 85.000 genç seçmenin desteğini alacağını vurguladı. 


Muhalefetten fayda ve hizmet olmadığını vurgulayarak yine ne varsa Ak Parti’de, ne varsa Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da var dedi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, KYK borçlarını sildiğini, Kyk burslarını iki katına çıkarttığını ve gençlere yetki vermek üzere seçilme yaşını 30’dan 18’e indirdiğini hatırlatarak kendisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Gençlerin oyu bize yakışır diyerek gençlere seslendi.


Ak Parti Türkiye’yi krizlerden ve karanlıklardan çıkarmıştır, aydınlık bir Türkiye’ye kavuşturmuştur, Cumhurbaşkanımıza her zamankinden daha çok sahip çıkmalı ve safları sık tutmalıyız diye devam ederek meydanda bulunanlardan göz yaşlarına hakim olamayanlar gözlerden kaçmadı.

Beraber başaracağız, bu yola sizinle beraber çıkıyoruz diyerek vatandaşlara kampanyaya katılma çağrısında bulundu.

 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri