Hasandağı Karbeyaz Hotel 'den gazilerimize anlamlı jest

Hasandağı Karbeyaz Hotel

Hasandağı Karbeyaz Hotel 'den gazilerimize anlamlı jest

HASANDAĞI KARBEYAZ HOTEL’DEN GAZİLERE
ANLAMLI JEST

TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN AKSARAY’A GELEN KAHRAMAN GAZİLERİ HASANDAĞINDA AĞIRLADILAR

KARBEYAZ HOTEL SAHİBİ TUNCER SOYAL 
“BU VATAN VE MİLLET SİZLER SAYESİNDE VAR”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Avcılar Şubesi Başkanı Nurettin Ağaoğlu öncülüğünde Tekirdağ, Edirne, Malkara, Çatalca, Silivri, Çerkezköy, Saray, Kapaklı Şube Başkanları ve eşlerinden oluşan 45 Kişilik Gazi heyeti Aksaray’a geldi.

Hasandağında faaliyet gösteren Karbeyaz Hotel’in sahibi Aksaraylı iş adamı Tuncer Soyal, şehrin 2000 metre zirvesindeki tesisinde gazileri misafir ederek yemek programı düzenledi. 
         
 İş adamı Tuncer Soyal, ağırlıklı olarak İstanbul ve Trakya bölgesinden Aksaray’a gelen Gazilere hitaben yaptığı konuşmada “Allah sizlerden razı olsun. Siz olmasaydınız biz olmazdık.Bu vatan olmazdı.Bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle sizleri de saygıyla anıyorum” diyerek duygularını dile getirdi. 


Aksaray’da çok güzel karşılandıklarını ve ağırlandıklarını ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Avcılar Şubesi Başkanı Nurettin Ağaoğlu,Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ile birlikte kendilerini misafir eden İş adanı Tuncer Soyal’a Derneğin flamasını ve 81 ilin şehitliklerinden alınan  Şehit toprağını hediye etti.


Gazilerin bu anlamlı jestinden dolayı çok duygulanan ve şehit toprağını öperek teslim alan  iş adamı Tuncer Soyal “Böyle kutsal bir toprağı bana hediye ettikleri için değerli gazilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu toprağı başımın üzerinde, kalbimde ve Hasandağın zirvesinde taşıyacağıma söz veriyorum” dedi. 
           
 Aileleriyle birlikte Aksaray’ın zirvesi Hasandağında Karbeyaz Hotel’de çok güzel ağırlandıklarını dile getiren gaziler, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “Karbeyaz Hotel’i ve Aksaray’ı asla unutmayacağız” şeklinde konuştular.



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri