Hasta,hasta yakınları ve sağlık çalışanlarına hediye paketi

Hasta,hasta yakınları ve sağlık çalışanlarına hediye paketi

Sosyal Belediyecilik hizmet anlayışı ile vatandaşların her zaman yanında olan Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kurban Bayramı öncesinde hastaları, hasta yakınlarını ve sağlık çalışanlarını unutmadı.

Başkan Dinçer, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalara, hasta yakınlarına ve sağlık çalışanlarına içerisinde çikolata, maske ve kolonya olan paketleri hediye etti. 

Aksaray Belediyesi ekiplerince dağıtılan hediye paketleri hastaların, hasta yakınlarının ve sağlık çalışanlarının yüzünü güldürdü.  Belediye ekipleri yeni doğan bebek bölümünde yatan hastalara yeni doğan bebek seti hediye ederek ailelerin sevinçlerine ortak oldular. Belediye görevlileri, hediye paketleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’in bayram mesajını ve geçmiş olsun temennilerini vatandaşlara aktardılar. 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, bayram gününde hastanede mesai yapan sağlık çalışanlarına “Toplum sağlığı için gece gündüz fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Tüm sağlık çalışanlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, göstermiş oldukları özveriden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diyerek sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde önemli görevler üstlendiğini ifade etti. 

 

    Başkan Dinçer, bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acil şifalar diledi.

 



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri