Hayatını kaybeden 3 arkadaş yan yana defnedildi

Hayatını kaybeden 3 arkadaş yan yana defnedildi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray´da geçtiğimiz gün meydana gelen üzücü kazada,Mamasın Baraj Gölü Çatalsu köyü kıyılarında  tekneyle balık avlarken kaybolan ve yapılan 18 saatlik arama çalışması sonucu dün akşam saatlerinde cansız bedenlerine ulaşılan Ahmet Şen (38), Şaban Asal (40) ve Dumrul Duru´nun (41) cenazeleri bugün Somuncubaba Külliyesinde kılınan cenaze namazının ardından,gözyaşlarıyla yan yana defnedildi.

Dün meydana gelen üzücü kazada;

Telefonlarına ulaşılamayan ve yaklaşık 18 saattir kayıp olan 3 kişi için Mamasın Barajı ve bölgesinde arama kurtarma çalışması başlatılmışdı. Yaklaşık 18 saattir süren aramalarda üzücü haber geldi.
Edinilen bilgiye göre, Aksaray merkezde ikamet eden Ahmet Şen (38), Şaban Asal(40) ve Dumrul Duru (41),  Mamasın Barajı kıyısına geldiler ve burada aracı park eden 3 arkadaş daha sonra kayıplara karışmıştı.

Dün akşam saatlerine kadar kendilerinden haber alamayan 3 arkadaşın yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Dün Gece yarısı olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Baraj kenarında bulunan otomobilde inceleme yapıldı.
Arama çalışmalarına Acil Afet Durum (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve 112 Acil Yardım ekipleri de katıldı.
Yapılan arama çalışmalarında ilk olarak gün içerisinde kayıp kişilerin terliği bulunmuştu. Akşam saatlerine gelindiğinde ise üzücü haber geldi. Baraj gölünde kayıp olan 3 kişinin´de cansız bedenine ulaşıldı.

3 Vatandaşın´da cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve araştırma hastanesi morguna kaldırıldı.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri