Hayırsever iş adamı İrfan Ağaçlı 32 derslikli ilkokul yaptıracak

Hayırsever iş adamı İrfan Ağaçlı 32 derslikli ilkokul yaptıracak

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 |Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | gazete |Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

Aksaray’da hayırseverden eğitime anlamlı katkı

Hayırsever iş adamı 32 derslikli ilkokul yaptıracak

“ Memleketimize bizim de katkımız olacak. İnşallah arkası gelecek”

Eğitime %100 destek projesi kapsamında Aksaraylı hayırsever iş adamı İrfan Ağaçlı, babası ‘Orhan Ağaçlı’nın ismini taşıyacak 32 derslikli ilkokul yaptıracak.

Okulun yapımı ile ilgili hazırlanan protokolün imza töreninde konuşan Ağaçlı; Vali Hamza Aydoğdu’ya teşekkür ederek “Büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin sayesinde memleketimize bizimde katkımız olacak. İnşallah arkası gelecek ’diye konuştu.

Küçük Bölcek Mahallesinde hayırsever iş adamı İrfan Ağaçlı tarafından yaptırılacak özel tip 32 derslikli ilkokul imza protokolü iş adamı İrfan Ağaçlı ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal tarafından imzalandı. İşadamı İrfan Ağaçlı’nın babası ‘Orhan Ağaçlı’nın isminin verileceği okulun yapım protokolünü onaylayan Vali Aydoğdu hayırsever Ağaçlı’ya teşekkür etti.

Bu dünyadan gittikten sonra sadece hikayelerimiz kalacak

Protokol imza töreninde; “Çok güzel ve hayırlı bir haberimiz var’ diyerek açıklamada bulunan Vali Aydoğdu: “ İş adamı, hayırsever İrfan Ağaçlı Aksaray’da 32 derslikli bir ilkokulu yapacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizler hepimizi kısa ömrümüzde bu dünyaya geldik. Belli bir süre burada yaşayacağız ve sonrada gideceğiz. Gittikten sonra sadece hikâyelerimiz kalacak. Yapılan bu hayırseverlikle inşallah kıyamete kadar o okulda okuyacak çocuklarımız İrfan beye ve ailesine dua edeceklerdir. Gerçekten çok gurur verici bir durum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu protokolün hazırlanması noktasında her adımını takip eden değerli Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal’a teşekkür ediyorum. Aksaray eğitim camiasına, çocuklarımıza, öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Okulun yapıldığı mahallede uzun yıllar eğitim ihtiyacını karşılayacağını belirten hayırsever iş adamı İrfan Ağaçlı ise yaptığı konuşmasında bu hayrın gerçekleşmesine vesile oldukları için Vali Hamza Aydoğdu ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’a teşekkür etti. Ağaçlı açıklamasında: “Büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin sayesinde memleketimize bizim de bir katkımız olacak. İnşallah arkası gelecek’dedi.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri