Hediye Çeki ile Artık Sevginizin Sınırı Yok!

Hediye Çeki ile Artık Sevginizin Sınırı Yok!

Henüz bu yöntemle tanışmamış olanlar için karmaşık gibi görünse de hediye çeki satın alma işlemi oldukça basittir. Öncelikle hediye çeklerinin yaşamımızda ki yerinden bahsedelim.

Henüz bu yöntemle tanışmamış olanlar için karmaşık gibi görünse de hediye çeki satın alma işlemi oldukça basittir. Öncelikle hediye çeklerinin yaşamımızda ki yerinden bahsedelim. Doğum günleri, yıldönümleri, Yılbaşılar, bayramlar, Anneler Günü, Babalar Günü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Sevgililer Günü, mezuniyet kutlamaları ve daha pek çok önem arz eden gün için sevdiğimiz kişileri özel hediyelerle mutlu etmek isteriz. Yalnız bazen doğru hediyeyi bulmak için vaktimiz ya da yeterli bilgimiz olmaz. İşte böyle durumlarda hediye çeklerine başvururuz. Bu hediye çeki satın al işlemi için bu hizmeti sunan, belirlediğimiz bir mağazalara gidip, direk olarak kasa işlemlerinde, kurumun belirlediği tutar çerçevesinde istediğimiz miktarda parayı bu karta yükleyebiliriz. Bu işlemin daha kolay bir hali var mı? Diye merak ediyorsanız, elbette var! Hatta daha kolay, daha yaratıcı bir tarza sahip ve gördüğünüz en özel deneyim hediyelerini sunan, bodo.com. Bu platform, kendine has deneyim tarzıyla sizleri şaşırtan ve hediyeden beklenen eğlence ve mutluluğu maksimuma ulaştıran, online hediye mağazası. Bodo’da yapacağınız tüm deneyim alışverişlerinizi bu kart aracılığı ile sevdiklerinize sunabilirsiniz.

 

Hediye çeki kullanımı

Hediye çeklerini kullanmak, herhangi bir banka kartı kullanmak kadar kolay! Size sunulan bu kartın, alındığı kurumun belirlediği mekan ve zamana göre alışverişinizi yaptıktan sonra kasa bölümüne giderek kartınızın üzerinde yazan size özel kodu söyleyebilir ya da kartı görevliye vererek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Bodo.com da bu işlem, hediyelerin deneyim tarzında olmasından dolayı çok daha kolay ve eğlenceli. Üstelik deneyimleri sadece hediye kartı seçeneği ile değil, aynı zamanda e-sertifika aracılığı ile e-posta adresi üzerinden sevdiklerinize ulaştırabiliyorsunuz. Hediye kartı veya e-sertifika kullanımı da oldukça basit! Size armağan edilen deneyimi bodo.com adresinde aktive ettikten sonra 9 ay içerisinde dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. E-sertifikanızı yalnızca bir yazıcı ile çıkarttırmanız yeterli olacaktır. Kartlar için de sertifika içinde geçerli olan, size özel oluşturulan kodlar ödemenizin gerçekleşmesini sağlıyor. Bodo.com sizlere keyifli, bol seçenekli ve avantajlı alışverişler sağlarken, her biri heyecan verici birbirinden muhteşem onlarca deneyim hediyesi sunuyor.

 

Hediye çeki ile satın alınabilecek hediyeler

Bodo’da tüm deneyimlerinize modern kolaylık aracı olan, hediye kartı sağlanıyor. Sevgililer Günü için sevgilinizi romantik bir hediyeyle şımartmak istiyorsanız, kutuya: ‘’Asya Yakasında Çift Kişilik Masaj’’, ‘’Yatta Gün Batımı’’, ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’ ve ‘’İki Kişi için At Gezisi’’ deneyimlerini ekleyip, tercihi ona bırakabilirsiniz. Babanızın doğum gününde, ‘’İstanbul Üzerinde Küçük Uçak Turu’’ deneyimini harika bir sunumla verebilirsiniz, onu çok ama çok mutlu edecektir. En yakın arkadaşınızın düğününde en havalı düğün hediyesi sizden olsun: ‘’Romantik Yat Gezisi’’: Eşiyle evliliklerinin ilk zamanlarında harika vakit geçirecekleri eşsiz bir deneyim. Bayram için erkek kardeşinize farklı şehirden hediye göndereceksiniz, farklı aktivitelerden zevk duyan biri ise: ‘’İki Kişi için ATV Turu’’ deneyimiyle bayramın eğlencesine ikiye katlayabilirsiniz. Bodo, şaşırtır seni.



Anahtar Kelimeler: Hediye Artık Sevginizin Sınırı !
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri