Hemşehrimiz Eraslan Er,Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekattan sorumlu müdür yardımcılığına atandı

Hemşehrimiz Eraslan Er,Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekattan sorumlu müdür yardımcılığına atandı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

EMNİYETTE  GURUR  VEREN HEMŞEHRİ SAYIMIZ ARTIYOR
 Aksaray´lı  Hemşerimiz Eraslan ER Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekattan sorumlu müdür yardımcılığına atandı. Özel Harekattan sorumlu olacak olan Hemşehrimiz  son kararnamede Emniyet müdürlüğüne getirilen  diğer hemşerilerimizin verdiği gururu daha yukarıya çekti. 
 
/resimler/2019-9/21/2043384359263.jpg
 
Geçtiğimiz aylarda Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçerinde  ziyaret ettiği Eraslan ER Aksaray Kamuoyunda oldukça seviliyor.
 
/resimler/2019-9/21/2044117797419.jpg
 
Emniyet Müdürleri kararnamesiyle dikkatler Aksaray il emniyet müdürlüğüne kim gelecek , Aksaray il müdürü nereye gidecek derken Diğer illerde bulunan ve yeni yere atanan Aksaraylı Müdürler dikkat çekmişti. Son kararname ile Aksaray´ın başarılı emniyet müdürü Ali Karabağ Van´a atanırken yerine Çorum Emniyet Müdürü Murat Kolcu Aksaray´a atandı , Polis Başmüfettişi Yılmaz Delen  (Aksaray´lı) Tunceli´ye, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper (Aksaray´lı)  Trabzon´a tayin edildi. Yine bir Aksaraylı olan Muş Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ise görevine devam ediyor. Ankara Özel Harekat şube müdürlüğünü  yürüten Aksaraylı Eraslan ER kararname ile Ankara il Emniyet Müdürlüğü Özel Harekattan sorumlu müdür yardımcılığına atandı. Bu güzel haberin ardından Aksaray´lı bürokratların nerelerde görev aldıkları neden hiç isimlerinin araştırılarak bir albümde toplanmadığı sorgulanıyor
Tüm Emniyet teşkilatında üst sınıfa terfi eden ve Aksaray´ımızı Gururla temsil edecek hemşerilerimize Bağımsız Medya olarak başarılar diliyoruz
 
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer´de yayınladığı tebrik mesajında;
 
"İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne Atanan Hemşerimiz Metin Alper´i, Tunceli İl Emniyet Müdürlüğüne Atanan Hemşerimiz Yılmaz Delen´i, Muş İl Emniyet Müdürlüğüne Atanan Hemşerimiz Ahmet Arıbaş´ı ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekattan sorumlu Müdür Yardımcılığına atanan hemşerimiz Eraslan Er´i tebrik eder görevlerinden başarılar dilerim."dedi.
 
/resimler/2019-9/21/2132354104092.jpg


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri