‘Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa Kutlu’ paneli düzenlendi

‘Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa Kutlu’ paneli düzenlendi

Anadolu Mektebi Aksaray Okuma Grubunun hazırladığı ‘Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa Kutlu’ paneli düzenlendi. Aksaray Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Aksaray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Aksaray Valisi Ali Mantı, Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Sami Güçlü, Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkan Vekili Cem Elibol, Aksaray Üniversitesi Rektörü Yusuf Şahin, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, protokol üyeleri ve Mustafa Kutlu’nun kitaplarını okuyan lise öğrencileri katıldı.

Anadolu Mektebi’nin çalışmalarının önemine vurgu yapan Vali Ali Mantı ise yaptığı konuşmasında: ‘Anadolu Mektebi inanıyorum ileride adaletli ve barış içerisinde ülkemizde yetişen bireylere birer ışık olacak’dedi.

Vali Ali Mantı, ‘Dünyada ve ülkemizde adalet, barış ve kalite’ diyerek bu 3 kavram üzerinde durulmasının önemini belirtti.  Vali Ali Mantı konuşmasının devamında: “Kanunlara uymayanlar toplumun refahını bozar. Dünyada milyonlarca yasa var ama yasalarla düzeni sağlayabiliyoruz. Çıkardığımız yasalar adalet ve hukuka uygun olması lazım. İkincisi barış; aklımızla vicdanımız insanlarla insanın, insanlarla fıtratın barışması lazım. Fikirler serbest ortamda tartışılamasa bizleri çok büyük felaketler bekliyor. Üçüncü olarak kalite. Ne yaparsak yapalım kaliteli yapalım. Kaliteli insanlar yukarı doğru yükselir. Anadolu Mektebi inanıyorum ki ileride adaletli ve barış içerisinde ülkemizde yetişen bireylere birer ışık olacak.” dedi.

Program sonunda panelist öğrencilere Vali Ali Mantı tarafından Başarı Belgeleri verildi. 



Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri