Hırsızlar Bağ Evini Soydu | aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Hırsızlar Bağ Evini Soydu | aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Hırsızlar adeta evin altını üstüne getirdi

Hırsızlık olayı Laleli mahallesi son duraktaki  yazlık bağ evi ve villaların bulunduğu(Doktorlar sitesi) yerde meydana geldi.

Aksaray esnaflarından Mete Han´a ait yazlık olarak kullanılan bağ evi kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar tarafından adeta evin altı üstüne getirilerek soyuldu.

Bağ evinde kimsenin bulunmamasını fırsat bilen hırsızlar villanın pencere demir korkuluklarını kırarak içeri girdiler.Villadaki değerli eşyaları alan hırsızlar,,evi adeta talan ettiler.Villadaki tüm dolap,oturma grubu ve bölmeleri arayan hırsızlar adeta evin altını üstüne getirerek değerli eşyaları alıp,sırra kadem bastılar.

Eşyalarla yetinmeyen hırsızlar villa sahibi Mete Han´ın hobi olarak besleyip yetiştirdiği 13 adet değerli cins güvercinleride yanlarında götürdüler.

Güvercinlere yem vermek için bağ evine giden Mete Han gördüğü manzara karşısında adeta şok oldu. Mete Han´ın  Emniyeti arayarak hırsızlık olduğunu bildirmesi üzerine Hırsızlık büro ekipleri hırsızlığın meydana geldiği villaya gelerek parmak izi ve delil arama işlemi yaptılar.

Mete Han yaptığı açıklamada´´Hırsız veya hırsızlar villanın pencere demir korkuluklarını kırarak içeriye girmişler.Evi adeta talan etmişler,bu yaşanan hırsızlık ilk değil ,daha önceden de hırsızlar burayı soymuşlardı.Hobi olarak beslediğim 13 adet değerli güvercinlerimi alıp,ev´deki değerli eşyalarıda götürmüşler,Villamda güvenlik önlemlerini artırıp,güvenlik kamerası ve alarm sistemini hemen kurduracağım´´dedi



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri