HÜDA PAR Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

HÜDA PAR Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

HÜDA PAR Aksaray İl Teşkilatı, köylere yönelik gerçekleştirdiği ziyaret programlarına devam ediyor.

HÜDA PAR İl Başkanı Özgür Kalkan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Bedih Çiftçi ve Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er ile birlikte Çekiçler, Cankıllı ve Cerran Köylerini ziyaret etti.

Cankıllı Köyü´nde Evrensel Hafızlar Derneği Aksaray Şube Başkanı Mehmet Ali Savurmak´ı görev yerinde ziyaret eden Heyet, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

EHAD gibi kuruluşların toplumun manevi boyutunun inşa edilmesinde önemli bir rolünün bulunduğunu ifade eden HÜDA PAR İl Başkanı Özgür Kalkan, şöyle konuştu;

?Manevi yönden eksiklik hisseden gençler yanlış yönlere kanalize ediliyor. Maalesef gençlerimiz gün geçtikçe uyuşturucu ve alkol bataklığına sürüklenmektedir. Manevi yönden hissedilen boşluğu, bu tarz beyinlerini ve geleceklerini uyuşturan maddelerle doldurmaya çalışıyorlar. Tabi bunlar sadra şifa olacak çözümler değil, aksine onları adeta bir uçuruma doğru sürüklemektedir.

Tam da bu noktada bu gençlerimizin elinden tutacak, yalnız olmadıklarını hissettirecek ve maneviyatlarını inşa etme noktasında onlara daima yardımcı olacak EHAD gibi kuruluşlarımıza önemli görevler düşmektedir.

Biz de HÜDA PAR olarak gerek il başkanlığımız gerekse de gençlik kolları başkanlığımız bünyesinde bu minvalde çalışmalar yürütüyoruz. Bu yönde atılacak her adımın da destekçisi olacağız inşallah.?

Cerran Köyü Muhtarı Nusret Yar´ı da ziyaret eden İl Başkanı Kalkan, misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, Muhtar Nusret Yar da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri