HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Özgür Kalkan Güven Tazeledi

HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Özgür Kalkan Güven Tazeledi

HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Özgür Kalkan Güven Tazeledi

Aksaray 2’nci olağan kongresinde Aksaray İl Başkanı Özgür Kalkan, güven tazeleyerek yeniden il başkanlığına seçildi.


HÜDA PAR Aksaray İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen olağan kongre, yapılan seçimle sona erdi. Seçimde tek aday olan Aksaray İl Başkanı Özgür Kalkan, seçim kurulu üyelerinin gözetiminde gerçekleştirilen seçimde parti delege üyelerinin oylarıyla yeniden il başkanlığına seçildi.
İl Başkanlığına yeniden seçilen Kalkan, “Aksaray’da HÜDA PAR’ı hemşehrilerimize anlatmaya devam edeceğiz. Çünkü Aksaray’ımızın da Türkiye’mizin de HÜDA PAR’ın siyaset anlayışına ihtiyacı var.” dedi.
Kendisini yeniden il başkanlığına seçen delegelere teşekkür eden Kalkan, “Aksaray’da özellikle pandemi öncesine kadar sahada olan, aktif olarak çalışan, vatandaşlarımızı, esnaflarımızı, muhtarlarımızı ziyaret edip, sorunlarını dinleyen, bu sorunları gündeme getiren bir çalışma içerisindeydik. Pandemi ve hemen ardından başlayan il ve ilçe kongrelerimiz nedeniyle bu süreci yönetmeye gayret ettik. İnşallah önümüzdeki süreçte de Aksaraylı hemşehrilerimizle buluşup, sorunlarını, taleplerini gündeme getirerek çözüm üretmeye gayret edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Yeni normal sürecinin başlamasıyla özellikle Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanlığının yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu söyleyen Kalkan, kongre sürecinde aktif rol alan gençlik teşkilatına teşekkür etti.

 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri