HÜDA PAR'dan Ulaştırma Bakanına Tepki

HÜDA PAR

HÜDA PAR'dan Ulaştırma Bakanına Tepki

HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Özgür Kalkan, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun “Hızlı treni getirsek uzaya yol isterler” sözlerine tepki gösterdi.

Kalkan, Ankara-Niğde otobanının bilet gişeleri açılışı için Aksaray'a gelen Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun hızlı tren talebiyle ilgili sözlerinin siyasi üslup ve nezaketten yoksun olduğunu, Aksaray'a üstenci bir bakışla bakıldığını söyledi.

HÜDA PAR İl Başkanı Özgür Kalkan, tren sözünün uzun yıllar önce Ak Parti tarafından Aksaraylılara verilen bir söz olduğunu hatırlatarak, "Sayın bakanın kullandığı ifadeler büyük bir ayıp olarak kayıtlara geçmiştir. Tren/demiryolu sözü, her seçim döneminde iktidar partisi tarafından Aksaraylılara verilen bir sözdür. Yapılması gereken, verilen sözün arkasında durmaktır; alayvari tavırlarla vatandaşı küçümsemek değil." dedi.

Bakan Karaismailoğlu’nun vatandaşın talebine verdiği cevap karşısında hayrete düştüklerini ifade eden Kalkan, "18 yıldır üzerinden oy devşirilen bir vaat var ortada. Vatandaşlarımız, verilen sözün akıbetini sormakta geç bile kalmıştır. Fakat öyle anlaşılıyor ki verilen sözlerin hesabını sormak, vatandaşa, üstenci bir bakışla bakmak olarak dönecektir. Bulunulan makamlar, hizmet makamlarıdır. Bakanların ve dahi bütün yöneticilerin görevi halka hizmet etmektir. Halkın hizmetkarı olması gerekenler, halkın efendisi gibi hareket edemezler.

HÜDA PAR Aksaray İl Başkanlığı olarak bizler de vatandaşa verilen sözlerin yerine getirilmesini talep ediyor, sayın Karaismailoğlu’nun ifadelerini hayret ve üzüntüyle karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: ' Ulaştırma Bakanına Tepki
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri