İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Pelinsu Yıldırım Demir'e destek sözü

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Pelinsu Yıldırım Demir'e destek sözü

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NDAN PELİNSU YILDIRIM DEMİR’E DESTEK SÖZÜ

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP Yurtiçi Örgütlenme Sorumlusu Ali Abbas Ertürk ve parti yöneticilerinden Yasemin Turan Özdemir geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Saraçhane’deki makamına ziyarette bulundu. Pelinsu Yıldırım Demir’in yüksek harita mühendisliği eğitiminin belediyecilikte çok faydalı işler sağlayacağına vurgu yapan Ekrem İmamoğlu, görüşme esnasında Pelinsu Yıldırım Demir’e Aksaray Belediyesinin yönetimini devralması halinde Aksaray için yapılacak yatırımlarda İBB ile ortak projeler anlamında destek olacağını ve her türlü maddi manevi Aksaray’ın arkasında olacağını belirtti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ayrıca ziyaret esnasında Aksaray’a bir videolu mesaj göndererek, Aksaraylılardan Pelinsu Yıldırım Demir’e destek istedi.

Ekrem İmamoğlu yayınladığı mesajda ;

“Sevgili Aksaraylı dostlarımız ve hemşehrilerimiz, İstanbul’dan sizleri kucak dolusu sevgiyle selamlıyorum. Pelinsu Hanım İstanbul’a geldi, Aksaray’ı konuştuk. Hem bir teknik insan olarak hem de partimizin içerisinde çok etkili siyasi görevler alan bir yol arkadaşımız olarak Aksaray’a dair yerel yönetim sürecinde çok güçlü bir hazırlıkla sizlerin huzuruna çıktı. İstanbul’daki deneyimimizle Pelinsu Hanım’ın hazırlıklarını üst üste koyarak Aksaray’a nasıl fayda sağlayabileceğimiz konusunda söz birliği yaptık. Sizin desteğinizi istiyoruz. Aksaray’da bir kadın belediye başkanının teknik duruşuyla, siyasi birikimiyle ve aynı zamanda gençliğiyle de sizlere çok faydalı işler üreteceğine ben çok inanıyorum. Desteğinizle bunun olmasını istiyoruz. İstanbul olarak da hem Pelinsu Hanım’ın bu sürecinde yanında olmak hem de Aksaray’a çok faydalı işler üretmek istiyoruz. Desteğiniz Pelinsu Hanımla olsun, seçimden sonra Aksaray’da her şey çok güzel olsun.” İfadelerine yer verdi.

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra, CHP’ye ait Büyük Şehir Belediyelerinin Başkanlarını ziyaret etmeye, desteklerini ve Aksaray’a yatırım sözlerini almaya daha göreve gelmeden başladı.

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri