İdlib unutulmadı!İdlib'e iki tır yardım

İdlib unutulmadı!İdlib

İDLİB UNUTULMADI

İDLİB'E İKİ TIR YARDIM

 

Dünyanın tüm gündemleri bir anda gözle görülemeyecek kadar küçük bir virüse odaklanmışken, Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği bir yandan Vefa Sosyal Destek Grubu koordinesinde Aksaray geneline yardım ulaştırmaya çalışırken diğer yandan da zaten ölüm kalım savaşı veren mazlum coğrafyaları da gündemde tutmaya devam ediyor.

İdlib'e İHH Selime ve Ağaçören Temsilcilikleri ile Aksaray merkezden hayırseverler tarafından gönderilen iki tır yardımın dua merasiminde konuşan Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz olağanüstü günlerden geçtiklerini ve bu sınavı da milletçe dayanışma ruhu ile aşacaklarını temenni ettiklerini belirtti. 

 

AKSARAY'DA VEFA GRUBU ÜZERİNDEN YARDIM YAPIYORUZ

İHH Başkanı Şenol Korkmaz, yaptığı açıklamada, büyük bir imtihan olarak kabul ettikleri bu sıkıntılı süreçte, kıymetli gönüllülerle gece gündüz iyilik gündemini diri tutmaya çalıştıklarını söyledi. Daha öncede açıkladığı üzere, İHH yardımlarının Vefa Sosyal Destek Grubu üzerinden dağıtıldığını hatırlatan Korkmaz, hayırseverlerin yardımlarıyla tamamlanan bir tır yardımın İdlib'deki çadırlarda yaşayan mağdurlar için değerlendirileceğini ifade etti.

 

VİRÜS İDLİB'İ DE VURDU

Açlık ve bombalarla mücadele eden İdlib halkının tüm dünyada olduğu gibi İdlib'de de etkisini gösterdiğini vurgulayan İHH Başkanı Korkmaz, Türkiye'de, tüm ülkelerin hayranlıkla takip ettiği takdire şayan sağlık hizmetleriyle virüsle mücadele edildiğini, lakin İdlib'in bu kadar şanslı olmadığını belirtti. İHH olarak kamplarda hijyen paketleri dağıtıldığını ve hastalıktan korunma amaçlı koruyucu hekimlik çalışmaları yapıldığını vurgulayan Korkmaz, bu vesileyle milletçe sahip olduğumuz imkanlara şükretmek gerektiğini söyledi. Yardım tırlarında un, kıyafet ve bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek muhtelif gıdaların olduğu bildirildi. 

 

SELİME VE AĞAÇÖREN'E TEŞEKKÜR 

Bu zor günlerde çok daha sıkıntıda olan insanları unutmayıp yardım gönderen tüm gönül dostlarına ayrı ayrı teşekkür ve dua ettiklerini belirten Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, her zaman Yetim, mazlum ve mağdurları koruyup kollayan hayırseverlere ve büyük bir özveri ile mazlumlar için koşturan İHH Ağaçören Temsilcisi Üçler Atak ve Selime Temsilcisi Şenol Salun'a da ayrıca teşekkür etti. 

 

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR 

İHH Başkanı Korkmaz, bazı insanların iyiliğe aşık olduklarını ve her zaman ihtiyaç sahipleri için birşeyler yapmaya çalıştıklarını söyledi. Yine bir sürprizle mağdurları mutlu edecek olan hayırseverlere İdlib mağdurları adına şükranlarını ifade eden Korkmaz, yapılan iyiliklerin hayırseverlere cennet vesilesi olmasını diledi. 

Yardımların hem Aksaray genelinde hem de yurtdışında kriz bölgelerinde devam edeceği bildirildi.



Anahtar Kelimeler: İdlib unutulmadı!İdlib' yardım
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri