İHH Ramazana Hızlı Başladı

İHH Ramazana Hızlı Başladı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği 2018 Ramazan faaliyetlerine erken başladı. Oruç başlamadan hanelere  Ramazan kumanyalarının girmesi için hummalı bir çalışma yürüten İHH gönüllülerinin gayretleriyle her gün onlarca ailenin yüzü gülüyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, Aksaray halkının Ramazan-ı Şerifini tebrik etti. Özkan, yıllardır yürüttükleri yardım çalışmaları neticesinde gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ettiklerini, imkanlar ölçüsünde bu Ramazan yaklaşık 2000 aileye Ramazan boyunca yardım ulaştırılacağını belirtti. 
PAYLAŞMANIN TAM VAKTİ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Özkan, il ve ilçelerde ihtiyaç sahibi yetim ve engelli ailelere öncelik verdiklerini söyledi. 2018 Ramazan´da birçok etkinlik icra edeceklerini kaydeden dernek başkanı Özkan, hayırseverlerin Ramazan boyunca dernek vasıtasıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine zekat ve yardımların ulaştırılabileceğini sözlerine ekledi.
İHH Başkanı Özkan, bir Ramazan kumanyasının 100TL değerinde olduğunu, alternatif olarak 100TLlık alışveriş kartı uygulaması ile de yardım edildiğini belirtti. Kumanya veya Alışveriş Kartı yardımı yapmak isteyen hayırseverlerin BAĞIŞ İÇİN:
Aksaray İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği 

 

Kuveyttürk Aksaray Merkez Şubesi
TR680020500009105070200001 nolu hesaba KUMANYA açıklaması ile HAVALE/EFT yapabilecekleri ifade edildi. 



Anahtar Kelimeler: Ramazana Hızlı Başladı
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri