Ihlara Vadisi'nde atlı birlikler turistlerden yoğun ilgi görüyor

Ihlara Vadisi

Ihlara Vadisi'nde atlı birlikler turistlerden yoğun ilgi görüyor


Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda; Ramazan Bayramı süresince, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) emrinden, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrine görevlendirilen Atlı Jandarma Timlerimiz, dünyanın en büyük kanyonları arasında yer alan ve Özel Çevre Koruma Bölgesi (Kesin Korunacak Hassas Alan) kapsamında bulunun Ihlara Vadisi’nde motorlu araçların girmesi mümkün olmayan bölgelerde vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla devriye faaliyeti icra etti.

Özel eğitimli atlarla vadide görev yapan Jandarma Timlerimiz, bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin huzur ve güven içerisinde tatillerini geçirmelerini sağlamak amacıyla vadi içerisinde ve çevresinde bayram süresince devriye faaliyetlerini sürdürdüler.

Ziyaret amacıyla bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler tarafından Atlı Jandarma Timlerimize büyük ilgi gösterdi.

Yapılan açıklamada,"Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir."ifadelerine yer verildi.



Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Cuma 20.2 ° / 10.7 °
Cumartesi 16.5 ° / 10.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri