İhtiyaç sahipleri için 'sosyal market' açılıyor

İhtiyaç sahipleri için

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 | Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | Aksaray gazete | Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

Aksaray Verenel derneği sosyal market projesi ile yardıma muhtaç ailelerin her türlü ihtiyaçlarını gidererek bir ilke imza atıyor.


İhtıyac sahibi ailelerin normal bir marketten alışveriş yapar gibi ihtiyaçlarını karşılayacağı  300 metrekare alana kurulan SOSYAL MARKET 
projesi Aksaray’daki Yetim,Öksüz,kimsesiz, engelli ve tüm ihtiyaç sahiplerının sadece gıdalarını değil 
ekmek, meyve sebze,temizlik  malzemesı ve daha bir çok  ihtiyacını alacağı bir ortam oluşturuldu. 
Sosyal market 25 Mart tarihinde açılışı yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Verenel Derneği Aksaray İl Başkanı Serdar Seyirden Verenel Derneği olarak Dünyada 20 ülkede yardıma muhtaç ailelere ve  insanlara yardım eli uzatıyoruz. Verenel insan herşey düşüncesi ile ırkı,dini,mezhebi ne olursa osun mazlumun, yetimin yanında yer almaya devam ediyor. Bilindiği üzere Arakan, Somali,Tanzanya,Çat, Kamerun gibi ülkelerde Aksaray Verenel Derneği olarak 120 su kuyusu, 110 katarak ameliyatı ve binlerce yardım paketi hazırlayarak Afrika, Asya,Suriye ve Türkiye’de binlerce ailenin umudu olduk olmaya devam edeceğiz dedi.

Verenel derneği Aksaray İl Başkanı Serdar Seyirden açıklamasının devamında şimdi muhteşem bir proje ile Aksaray’daki yardıma muhtaç, yetim,öksüz, kimsesiz aileler ve zor durumdaki insanlarımız için 300 metrekare alanda hizmet verecek sosyal market adı altında  bir projeye imza attıklarını ifade etti.

Peki Bu sosyal market nedir? Kimler buradan yaralanacak?

Verenel    Derneği İl Başkanı Serdar Seyirden bu sosyal marketimizde biraz önce  belirttiğim gibi Aksaray’daki yardıma muhtaç, yetim,öksüz, kimsesiz aileler ve zor durumdaki insanlarımız normal bir alışveriş merkezine gider gibi gidecekler tarafımızdan verilmiş olan kartlarla buradan normal bir markette alışveriş yapıyormuş gibi evinin temel ihtiyaçlarını alacaklar dedi.

Verenel Derneği bu sosyal market projesi ile Türkiye genelinde bir ilk oluşturarak Aksaray İlk şubesini en kısa zamanda faaliyete sokacaktır. Ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen, bizlere inanan tüm hayır sever vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum diye konuştu.



Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri