İkametini Aksaray'a aldıran üniversite öğrencilerine 100 Liralık hediye çeki ve sürpriz hediyeler

İkametini Aksaray

Aksaray Belediyesi, ikametini Aksaray’a aldıran üniversite öğrencilerini çeşitli hediyelerle ödüllendiriyor. 

            

Aksaray’da ilk defa Evren başkan döneminde başlatılan bu uygulama üniversite öğrencileri arasında sevinçle karşılandı. 

           

 İkametini Aksaray’a aldıran öğrenciler, Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat ederek ikametgâh belgelerini teslim edip, isteğe bağlı olarak 100 liralık hediye çeki veya otobüs kartlarına 100 liralık yükleme yaptırabiliyorlar. 

 

    Aksaray Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerle birçok projede bir araya gelen Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, üniversite öğrencilerinin ikametlerini Aksaray’a aldırmaları halinde Aksaray Belediyesinin öğrencilere yönelik birçok hizmetinden faydalanabileceklerine değindi. 

 

Başkan Dinçer,  ikamet getiren Üniversite öğrencilerine yönelik hizmet kapsamında 100 liralık hediye çeki veya ulaşımlarını kolaylaştırmak adına öğrenci ulaşım kartlarına 100 liralık yükleme yaparak avantaj sağlayabileceklerini kaydetti. 

Aksaray Üniversitesindeki öğrencilere yönelik yapılacak çalışmalara değinen Belediye Bakanı Evren Dinçer, “Aksaray Belediyesi olarak üniversite öğrencilerimize yönelik birçok hizmet veriyoruz. Şimdi ise yeni bir uygulama başlattık. Aksaray Üniversitesinde eğitim gören bütün öğrencilere ikametlerini Aksaray’a almaları konusunda çağrıda bulunduk. İkametini şehrimize getiren her öğrenciye hediye çekleri ve sürpriz hediyeler vereceğiz.13 Aralıkta başlayan ve devam eden başvurular 31 Aralık 2019 tarihinde sona erecek. 

Bizler; halkımıza, üniversite öğrencilerimize ve şehrimize hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Aksaray Üniversitemizle sürekli irtibat halindeyiz birlikte yürüttüğümüz protokoller ve projeler var. Üniversite ve şehrimizin bütünleşmesinde aracılık yapıyoruz. Belediyemizin projesi olan Gençlik Merkezi Projemizi en kısa sürede faaliyete geçireceğiz. Yeni kitap konakları çalışmalarımız olacak. Kısacası üniversite öğrencilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak için belediye olarak üstümüze düşen görev ne ise en güzel şekilde yapmanın gayretinde olacağız.” Dedi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri