İki Yeni Lisansüstü Programına Onay Geldi

İki Yeni Lisansüstü Programına Onay Geldi

İki Yeni Lisansüstü Programına Onay Geldi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, iki yeni yüksek lisans programının daha açıldığını ve programlardan birisine bu dönem öğrenci alımı yapılacağını söyledi.

 

Rektör Şahin, lisans ve önlisans eğitimleriyle birlikte lisansüstü eğitimleri de nitelik ve nicelik bakımından geliştirmeye çalıştıklarını ifade etti. Buradaki en temel kıstaslarının hayatta karşılığı olan programlar olduğunu kaydeden Şahin, iki yeni lisansüstü programının YÖK tarafından onaylandığını vurguladı. Programlardan birisinin Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde faaliyet gösteren İletişim Bilimleri Anabilim Dalı’na ait “Halkla İlişkiler ve Reklamcılık” olduğunu kaydeden Şahin, “Programımız YÖK tarafından onaylandı. Mümkün olan en kısa süre içinde Tezli Yüksek Lisansa öğrenci almayı planlıyoruz. Bir diğer programımız ise Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde faaliyet gösteren Sucul Hayvan Hastalıkları ve Yetiştiriciliği Anabilim Dalı’na ait ‘Sucul Hayvan Hastalıkları ve Yetiştiriciliği’ Tezli Yüksek Lisans Programı. Programımıza bu dönem yedi öğrenci almak için ilana çıkıldı. Süreç devam ediyor” dedi.

 

Şahin, yeni programların ASÜ’ye ve şehre hayırlı olması dileklerinde bulunarak, programların açılma sürecindeki çalışmalara katkı veren herkese teşekkür etti.

 



Anahtar Kelimeler: Lisansüstü Programına Geldi
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri