MHP İl Başkanı Kaşlı 2017 Yılını Değerlendirdi

MHP İl Başkanı Kaşlı 2017 Yılını Değerlendirdi

İl Başkan Kaşlı;MHP 2017 Türkiye´ye Damgasını Vurdu

MHP İl Başkanı Ramazan Kaşlı bugün yaptığı basın toplantısında 2017 yılını değerlendirdi.Kaşlı şunları söyledi.Mensubu olmaktan onur, İl Başkanı olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi-Ülkücü Hareketin 2017 yılını değerlendirme basın toplantımıza başlarken hepinizi saygıyla selamlıyorum.Ülke gündemimizi siyasi gelişmeler, genel ve günlük politikalar meşgul ederken son dönemde Millet olarak birlikte yaşadığımız en önemli üç konu Kudüs, Kerkük ve PKK ile ilişiği tespit edilen 94 Belediye´ye  kayyum atanmasıdır.

 

         Dış politika ve terör örgütleriyle her türlü mücadelede hükümete tam destek veren partimizin politikaları her alanda etkisini göstermeye başlamıştır. Türk milliyetçiliğini ayaklarının altına alanlar, Türk milliyetçileriyle iş birliği ve ittifak yapmaktan şeref duyacaklarını beyan etmişler, Anayasanın ilk 4 maddesini bizden daha fazla sahiplenir konuma gelmişlerdir. Asıl amacı bölünme olan ´´Açılım´´ sona erdirilmiş, Cumhuriyetin kurucusu Atatürk´e ilk defa bu kadar çok sahiplenilmiştir.

         Ülkücü hareketin Önderi, Milliyetçi Hareketin Lideri Antalya´daki Belediye Başkanları toplantısında iktidara yol göstermiş ve İslam ülkeleri İstanbul´da toplanarak BM Teşkilatının olağan üstü toplanması sağlanmış ve İslam Dünyasının ilk kıblesi olan Kudüs konusunda istenilen karar çıkmıştır.

        Kerkük konusunda hükümet ısrarla uyarılmış, son çare olarak gerekirse Kerkük´ü 5 bin ülkücüyle korurum diyen Liderin çağrısına 55 bin ülkücü Ankara arenada ´´HAZIRIZ´´ cevabını verdikten 4 gün sonra peşmerge arkasına bakmadan Kerkük´ten kaçmıştır. O süreçteki duruşumuzu ´´Karadan mı, havadan mı, hangi yoldan, hangi marka silahla gideceksiniz´´ diye akıllarınca dalga geçen dangalaklara en güzel cevap Kerkük´ün Türk yurdu olarak kalması olmuştur. Ülkücü Hareketin Liderinin siyasi hamlelerini sorgulayanlar Amerika´nın Ay´dan mı, Peşmerge´nin uzaydan mı Kerkük´e geldiğini sorgulamamışlardır, ABD´nin PKK´ya verdiği silahları görmezden gelenler şu ana kadar PKK ve FETÖ´nün terör örgütü olduğuna dair tek bir cümle dahi kurmamışlardır. Terörist leşlerinin tabutlarını omuzlayıp, evlerine taziyeye giden ana muhalefet milletvekillerine söz söyleyemeyenlerin Ülkücü Hareketi yargılamaya hakları, liderini sorgulamaya hadleri yoktur.

         1 Kasım 2015 akşamı ´´Değişim´´ diye yollara düşenler, yolda bulduklarını dost edinip ´´Ülkücü İrade´´ diye imza toplayanlar, Ülkücü Hareketi ele geçiremeyeceklerini anlayınca ´´Başbuğ´´ aşkına bürünmüşler ve bunu gören stratejik istihbaratçı Genel Başkan Yardımcıları 7 Ekim´de Haber Türk TV´de Kübra Par´a Türkeşçi de, Türkçüde, Ülkücüde bir parti kurmadıklarını beyan etmiştir, zaten 100 bin ülkücü (Emniyet kayıtlarına göre 147 bin) 100. doğum gününde Başbuğ´umuzu anıt mezarında rahmet minnet ve dualarla anarken, onlar Mardin´de baş papaz Gabriel ile birlikte olarak kendilerine güvenerek yola çıkan gerçek Türkeşçileri hayal kırıklığına uğratmışlardır.Makam odalarına Türkeş resmi asamayanlar, akıllarını başlarına alarak nereye gittiklerini, kimlere hizmet ettiklerini son kez sorgulasınlar.Fetö´yle ilişki konusunda ithamlara maruz kalınca şerefli-şerefsiz polemiğine girenlerin Teşkilat İşleri Başkanı geçen yılın 16 Mayısında NTV canlı yayınında Erhan Ertürk´ün sorularını cevaplarken ´´Hanımefendinin bütün organizelerini yapan cemaat finansal kaynaklarını da sağlıyor´´ demiştir. Bugüne kadar bu konularda yorum yapmaktan hep kaçındık, ancak şunu da hiç unutmadık, dün Atsız Beyin Trük´çülüğünü, Türkeş Beyin Ülkücülüğünü sorgulayanlar bugünde Devlet beyin Devlet Adamlığını sorgulayan ülkücülükten soğumuş kişilerdir. Bunların varlığıyla var olmayan MHP, yokluklarıyla da yok olmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sigortası olmaya ilelebet devam edecektir.

         Saygıdeğer Aksaray´lılar Sayın basın mensupları,Milliyetçi-Ülkücü Hareketin önceliği, Türkiye ve Türk Milleti´dir, politikalarını bu yönde geliştirir, bugün çarşıda, pazarda, sokakta, sosyal medyada, TV´ler de, basında sürekli MHP´nin konuşulmasının ana nedeni budur. Liderinin tespitleri doğru okunmalı, teşhisleri doğru olarak uygulanmalıdır. Emperyalistlerin yüz yıllık hedefindeki Türk vatanının parçalanması, Türk Milleti´nin bölünmesinin  önünde set olmuş MHP´nin kadrolarına, Gazi Meclisimizin de, Milletimizin de her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Bu kadar haklı olan, bu kadar haklı çıkan harekete yapılacak ilk seçimlerde 600 Milletvekili´nin 301´ini, 81 İl Belediyesinin en az 41´inin Ülkücü kadrolara teslim edilmesinin tam zamanıdır. Milli vicdanı harekete geçirmek teşkilat mensuplarımızın ödevi, ülkücü hareketi iktidara getirmek ülkesini seven herkesin görevidir.

         Geride bıraktığımız yılda yaşanılan acıların yeni yılda tekrar yaşanılmaması, karşılaşılan zorlukların kolayca aşılması duası ve temennisiyle 3 gün sonra karşılayacağımız 2018 yılının, size, Aksaray´ımıza, Ülkemize ve İslam Alemine sağlığa, huzura ve barışa vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyor, yeni yılınızı sevgi, saygı ve samimiyetle kutluyorum.



Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri