İrfan Çıtak MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildi...

İrfan Çıtak MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildi...

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl başkanlığından yapılan yazılı açıklamada; "Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanımız Sayın Cavit Çıtak´ın 31 Mart 2019 da yapılacak seçimde Merkez İlçemizden İl Genel Meclisi Üyeliğine A.Adayı olacağından istifası nedeniyle yerine yeni Merkez İlçe Başkanımızı belirlemek üzere Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz 20.11.2018 Salı günü saat:18.00´da Teşkilat binamızda Merkez İlçe Başkan Vekilimiz Başkanlığında toplanmıştır.
 
Merkez İlçe Başkanını belirlemek üzere toplantıya geçilmiş, mevcut Merkez İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyelerinden Merkez İlçe Başkanlığına Sn. İrfan ÇITAK aday olduğunu belirtmiş ve başka aday olmadığından yapılan istişareyle toplantıda hazır bulunan tüm Merkez İlçe yöneticilerimizin oyu,  destekleri ve imzalarıyla Sayın İrfan ÇITAK MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilmiştir. Genel Merkezimize durum iletilmiş ve Genel Merkezimizin oluru ve uygun görmesi ile Merkez İlçe Başkanımız İrfan ÇITAK olmuştur. İrfan ÇITAK Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi olup inşaat mühendisi olarak çalışmaktadır.
 


Bu nöbet değişimi nedeniyle; Önceki dönem Merkez İlçe Başkanımız Sayın Cavit ÇITAK Beyefendiye görevi süresince yapmış olduğu üstün hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, MHP Aksaray Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeliği A.Adaylığı için çıkmış olduğu bu kutlu yolculukta kendisine başarılar diliyorum. Yeni Merkez İlçe Başkanımız Sayın İrfan ÇITAK ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, partimize ve Aksaray´ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, kendilerine bu kutlu yolculukta başarılar diliyorum. "denildi.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri