İrfan Çıtak: Aksaray halkının güvenini kazandık

İrfan Çıtak: Aksaray halkının güvenini kazandık

İrfan Çıtak: Aksaray halkının güvenini kazandık

Çıtak; ‘Aksaray halkının güvenini kazandık’

 

 

Cadde cadde, sokak sokak yılmadan, yorulmadan Aksaray halkıyla bir araya gelmeye devam ettiklerini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

 

31 Mart seçimleri kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Çıtak, kendisine teveccüh gösteren esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek; “Esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile kucaklaşmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz bizlere gönül kapılarını açıyor. Vatandaşlarımızın bu yoğun ilgisi ve destekleriyle motivasyonumuz ve heyecanımız artıyor. Onlardaki değişim arzusunu ve MHP’ye duyulan özlemi net bir şekilde hissediyoruz” dedi.

 

ARTIK SADECE GÜN SAYIYORUZ

 

Aksaray adına yapacakları çalışmaların kabul gördüğünü ve Aksaray halkının bu noktada kendilerine tereddütsüz destek verdiğini vurgulayan Çıtak; “Bizim tek düşüncemiz, şehrimizi daha modern ve yaşanabilir bir hale nasıl getiririz, halkımızın refahı ve mutluluğu için neler yapabiliriz.  Bu kapsamda esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek halkımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılamak adına yapacağımız çalışmaları, Aksaray’ımızın ufkunu açmak adına hazırladığımız projelerimizi anlatıyoruz. Belediye başkanlığı dönemizde hayata geçirmeyi planladığımız tüm  bu çalışmalarla vatandaşlarımızın güvenini kazandık. Projelerimiz halkımız nezdinde kabul gördü. Kimse de zerre tereddüt yok. Artık sadece gün sayıyoruz. Halkımızın, esnaflarımızın değişim konusunda sabırsızlandığını gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde çok net bir şekilde görüyoruz” dedi.

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri