İrfan Çıtak: Aksaray MHP kadrolarıyla şeffaf belediyecilikle tanışacak

İrfan Çıtak: Aksaray MHP kadrolarıyla şeffaf belediyecilikle tanışacak

İrfan Çıtak: Aksaray MHP kadrolarıyla şeffaf belediyecilikle tanışacak

BELEDİYE MECLİS KARAR TOPLANTILARININ CANLI VERİLECEĞİNİ SÖYLEYEN MHP ADAYI ÇITAK, ‘KAPILAR ARKASINDAN KARARLAR ALINMAYACAK. GİZLİ İHALELER YAPILMAYACAK. REVİZYON İMAR PLANI HERKESE ADALETLİ YAPILACAĞIZ. KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YERLİ MÜTEAHHİT FİRMALARIMIZ DESTEKLENEREK EL BİRLİĞİ İLE ŞEHRİMİZİ YENİLEYECEĞİZ’

 

Çıtak; ‘Aksaray MHP kadrolarıyla

şeffaf belediyecilikle tanışacak’

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray’da şeffaf belediyeciliğin MHP kadrolarıyla başlayacağını ve artık ne bir gizli ihalenin ne kapılar arkasında gizli hesapların olmayacağını kaydetti.

 

MHP belediyeciliğinde belediye meclis toplantılarının canlı olarak yayımlanacağını vurgulayan Çıtak; “Ekip arkadaşlarımızla birlikte üzerinde durduğumuz en hassas konu ŞEFFAF BELEDİYECİLİK. Bizim yönetimimizde halkımız belediye meclis karar toplantılarını canlı yayın bağlantılarıyla takip edebilecek, alınan kararlardan anında haberdar olabilecekler. Aksaray halkı şehri adına alınacak kararları, ihaleleri kimin hangi şartlarda aldığını şeffaf bir şekilde canlı yayınlarla anında öğrenebilecek. Kapılar arkasından kararlar alınmayacak. Gizli ihaleler yapılmayacak” dedi. 

 

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİMİZDE YERLİ

MÜTEAHHİTLERİMİZLE EL ELE VERECEĞİZ

 

Kentsel dönüşüm konusunda da yapacakları çalışmalardan bahseden Çıtak, “Kentsel dönüşüm projelerine sadece yıkım ve mekânsal yenileme olarak bakmıyoruz. Kentsel dönüşümde ne yaptığın kadar, nasıl yaptığında çok önemlidir. Hak sahipleri mağdur edilmeyecek, yerli müteahhit firmalarımız desteklenerek el birliği ile şehrimizi yenileyeceğiz” diye konuştu.

 

REVİZYON İMAR PLANI HERKESE ADALETLİ YAPILACAK

 

Adaletli bir revizyon planıyla, kentsel dönüşümde modern yorumlamayla Aksaray’da bambaşka bir sistem hayata geçireceklerini aktaran Çıtak; “Eski MEDAŞ’ın olduğu yer bir tarihken ne yazık ki bugün bir beton yığınına çevrilmiştir. Biz orayı Aksaray’ımıza yakışır, modern bir yorumla bedesten haline dönüştüreceğiz. Biz rant sağlamak, birilerinin gönlünü yapmak, kendilerine ve çevrelerine fazladan kat çıkmak için yapılan her işin karşısındayız. Revizyon imar planı herkese adaletli yapılacak. Uygun yerlere kat artışı yapılacak. Hiç kimse mağdur edilmeyecek” dedi. 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri