İrfan Çıtak'ın medya turu sürüyor

İrfan Çıtak

İrfan Çıtak'ın medya turu sürüyor

İRFAN ÇITAK'IN GÜÇLÜ ÇIKIŞI: MEDYA TURU SÜRÜYOR, PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

MHP'nin Aksaray Adayı İrfan Çıtak, Basının Kapısını Çalıyor: "Kalıcı Projelerimizle Şehre Değer Katacağız.

 

 

MHP'nin Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak, seçim öncesinde medya ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Diğer partilerde Adaylar açıklanırken Eş zamanlı olarak Aksaray'ı daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için hazırladığı projelerinin detaylarını paylaşmaya devam ediyor.

Adaylığı kesinleşen İrfan Çıtak, etkileyici bir şekilde hazırlanmış projelerle geldi. MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, mhp Merkez İlçe bşk vekili Mevlüt Kılıç , MHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Mehmet Yardımlı, İl Genel Meclisi Üyesi Meriç Keskin, Milletvekili Adayı Çiğdem Özerkan Er, Ülkü Ocakları Aksaray Başkanı Muhsin Aslan ve diğer partililerle birlikte Türkiye Gazeteciler Federasyonu İl Temsilcisi Gazeteci Abdulkadir Ay'ı ziyaret eden Çıtak, heyecan uyandıran projelerini anlatarak Aksaray için büyük hedefler belirlediğini ifade etti.

İrfan Çıtak, geleceğe yönelik planlarını paylaşırken, "Toplumun hassasiyetlerine uygun, kalıcı ve etkili projelere imza atmak istiyoruz. Aksaray, en güzel hizmetlere layık" dedi ve seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini belirtti. Aksaray'ın büyüme ve gelişimine yönelik vaatleri, seçmen nezdinde olumlu yankı buluyor gibi görünüyor.

 



Anahtar Kelimeler: İrfan Çıtak' medya sürüyor
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri