Tarih: 22.07.2020 13:34

İŞKUR Desteği İle 200 Kişilik İstihdam Sağlandı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde Tekstil, Gıda ve Sağlık başta olmak üzere farklı sektörlerde 200 kişi İŞKUR'un işbaşı eğitim programı destekleriyle istihdam edildi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Çalışma ve İş Kurumu Aksaray İl Müdürlüğünce düzenlenen program kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde tekstil sektöründe üretimlerine devam eden firmalara ziyarette bulundu. 

Vali Aydoğdu İŞKUR işbaşı eğitim programı kapsamında yeni istihdam edilen çalışanlara hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyaret ettiği firmaların üretim bantlarını gezerek incelemelerde bulunan Vali Aydoğdu, Aksaray ekonomisine ve istihdamına yönelik desteklerinden dolayı Kaya Tekstil Metin Ali Enli ile Eroğlu tekstil Ümmet Eroğlu’na plaket takdim etti. 

İŞKUR'un işbaşı eğitim programı ile Kaya Giyim’de 25, Eroğlu Giyim’de ise 105 kişinin istihdam edildiği bildirilirken İş Kulübüne katılan İş’te Anne Projesinden faydalanan kursiyerlere Vali Hamza Aydoğdu ve İl Protokolü tarafından sertifikaları dağıtıldı.

Programda ayrıca Eroğlu Tekstil de 1.750 kişinin istihdamı nedeniyle Vali Hamza Aydoğdu, Eroğlu yönetim kurulu üyesi Ümmet Eroğlu, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş ile işçiler hep birlikte pasta kestiler.  



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —