İsmail Kav, Demirci Belediye Başkanlığı İçin AK Parti'den Aday Adayı Oldu

İsmail Kav, Demirci Belediye Başkanlığı İçin AK Parti

İsmail Kav, Demirci Belediye Başkanlığı İçin AK Parti'den Aday Adayı Oldu

İsmail Kav, Demirci Belediye Başkanlığı İçin AK Parti'den Aday Adayı Oldu
Demirci’nin beklediği aday!

Demirci Kasabasının sevilen isimlerinden ve AK Parti'nin önde gelen isimlerinden biri olan İsmail Kav, Demirci Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Kav'ın adaylığı, kasaba sakinleri arasında büyük bir sevinçle karşılandı.

 

Demirci kasabasında 5 yıldır AK Parti Belde Başkanı olarak görev yapan İsmail Kav, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile tanınıyor. Halkın gönlünü kazanan ve kendisini hizmete adamış bir isim olan Kav, Demirci'nin tüm sorunlarını yakından bilmesiyle öne çıkıyor.

AK Parti'nin Demirci Belediye Başkanlığı için aday adaylığı sürecinde, Kav'ın yoğun destek görüyor.  Kasaba sakinleri, Kav'ın belediye başkanı olarak seçilmesi durumunda Demirci'nin alt yapı ve üst yapı ile gelişimine büyük katkı sağlayacağa inanıyorlar.

31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için heyecanın arttığı bu süreçte, İsmail Kav'ın aday adaylığı Demirci halkı tarafından büyük bir umut olarak değerlendiriliyor. Kav'ın, partisine ve kasabaya olan bağlılığıyla tanındığı ve halk tarafından seviliyor.
İsmail Kav, Demirci'nin tüm dinamiklerini yakından tanıyan ve halkın güvenini kazanmış bir isim olarak biliniyor. Yaptığı çalışmalarla ve dürüstlüğüyle Demirci halkının sevgisini kazanan Kav, beklentileri karşılayacak bir başkan olarak görülüyor.

İsmail Kav, Demirci'nin ihtiyaçlarını ve sorunlarını yakından tanıyan, hizmet odaklı bir lider olarak adaylığını açıklamasıyla kasaba sakinlerinin umutlarına cevap vermiş oldu. Seçim sürecindeki gelişmeler merakla bekleniyor.

AK Parti'nin Demirci Belediye Başkanlığı için aday adayları arasında öne çıkan Kav, kasaba sakinlerinin alt yapı, üst yapı ve sosyal alanlardaki beklentilerini karşılamak adına sağlam bir vizyona sahip olduğunu dile getiriyor.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri