İstanbul- Fatih Camii'nde Kurban Bayramı temizliği

İstanbul- Fatih Camii

İstanbul- Fatih Camii'nde Kurban Bayramı temizliği

Didem ERGİN-Emir Efe BENLİOĞLU-/İSTANBUL,(DHA)- KURBAN Bayramı hazırlıkları kapsamında Fatih Belediyesine bağlı ekipler, başta selatin camiler olmak üzere ilçedeki tüm camilerde detaylı temizlik ve dezenfeksiyon işlemi yaptı. Fatih Camii'ni temizleyen ekipler, cami içerisini gül suyu ile yıkadı.

Fatih Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama ve dezenfeksiyon ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde başta selatin camiler olmak üzere ilçedeki tüm camilerde detaylı temizlik ve dezenfeksiyon işlemi yaptı. Fatih Camii'nde temizlik yapan ekipler, caminin iç bölümünü dezenfekte ettikten sonra gül suyuyla yıkadı. Çalışmaların Kurban Bayramı süresince devam edeceği öğrenildi.

'BAYRAM BOYUNCA BÜTÜN CAMİLERDE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI YAPMAKTAYIZ'

Kurban Bayramı kapsamında Fatih Camii'nde yapılan temizlik hakkında bilgi verilen İlaçlama Ekip Amiri Ali Çakmak, “Fatih Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü olarak başta Selahattin camiiler olmak üzere, Fatih Camii'nden başlayarak bu bayram boyunca bütün camilerde dezenfeksiyon çalışmaları yapmaktayız. Şadırvan ve bahçesi dahil olmak üzere, bütün camilere aynı şekilde dezenfekte yapacağız" dedi. (DHA)



Cuma 28.1 ° / 13.8 °
Cumartesi 27.9 ° / 13.6 °
Pazar 28.6 ° / 13.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri