İstinyePark Beymen mağazası yenilendi

İstinyePark Beymen mağazası yenilendi

İstinyePark Beymen mağazası yenilendi

İSTANBUL, (DHA)- BEYMEN’in, İstinyePark mağazası, Londra merkezli Universal Design Studio iş birliğiyle yenilendi. Türkiye’nin mimari, sanatsal ve doğal zenginliklerini yansıtan tasarımı, İstanbul Boğazı’ndan ilham alan cam dış cephesi ve iç mekanın her bir detayına yansıyan unsurları ile yepyeni bir görünüme kavuşan Beymen İstinyePark İstanbul, büyüyen alanı ve genişleyen global marka seçkisiyle sunduğu özel alışveriş deneyimiyle de lüksü yeniden keşfetmeye davet ediyor.

Beymen’den yapılan açıklamaya göre, İstinyePark mağazası, Londra merkezli Universal Design Studio iş birliğiyle yenilendi. Türkiye’nin mimari, sanatsal ve doğal zenginliklerini yansıtan tasarımı ile yepyeni bir görünüme kavuşan mağaza, mimar Carlo Scarpa’nın ikonik desenlerinden esinlenen terrazzo zemini, Begüm Cânâ Özgür’ün modern zanaat anlayışıyla Beymen için özel olarak tasarladığı dokuma halıları ve İstanbul Boğazı’ndan ilham alan yarı opak cam dış cephesiyle de dikkat çekiyor. Teknik işçiliğin ötesine geçerek, zanaat ile kesişen özel uygulamaların da yer aldığı yeni tasarımda; ahşap oyma dokular, metal üzeri özel boyama yüzeyler ve doğal taş kullanımları da öne çıkıyor. Beymen İstinyePark mağazasının yenilenen tasarımını kutlamak üzere Beymen Group CEO’su Elif Çapçı ev sahipliğinde düzenlenen davet Beymen dostlarını buluşturdu. Karsu’nun Beymen İstinyePark’ta gerçekleşen özel konserinin ardından, gece ünlü DJ Valeron’un müziğiyle devam etti.

Çağdaş Türk heykel sanatının isimlerinden Koray Arış ve heykel sanatçısı Ali Şentürk, geleneksel sanat tekniklerini teknolojiyle buluşturan sanatçı Adrian Altıntaş, çok yönlü üretimleriyle tanınan sanatçı Lal Batman’ın eserleri Beymen İstinyePark’ta sergileniyor.

Ayrıca heykel sanatçısı Marion Verboom, ressam Claire Chesnier, disiplinlerarası eserleriyle öne çıkan sanatçı Pablo Davilo’nun eserleri de Beymen İstinyePark’ı küresel sanat dünyası temsilcilerinin eserleriyle buluşturuyor.

MAĞAZA 892 METREKARE BÜYÜTÜLDÜ

Mağaza, yenilenme sürecinde 892 metrekare büyüyerek toplam 6 bin 247 metrekare alana ulaştı. Ayrıca Beymen İstinyePark, geçirdiği renovasyonun ardından yeni bir kozmetik alanına da kavuştu. Büyüyen kozmetik alanı cilt bakımı, saç bakımı ve makyaj kategorilerini de kapsayacak şekilde genişledi. Mağazanın çanta reyonu ise, yüksek tavanlarla ferah, soft renklerle dingin bir atmosfer sunarken, geniş bir marka seçkisi ile misafirlerini buluşturuyor. Ayrıca iç mimar Mehmet Sezai Yücebaşoğlu’nun imzasını taşıyan iki yeni Beymen Privé VIP Oda ile de üst düzey bir konfor ve lüks deneyim eşliğinde Kişisel Stil Danışmanlığı hizmeti de veriliyor.



Anahtar Kelimeler: istinyepark beymen mağazası yenilendi
Cuma 26 ° / 14.6 °
Cumartesi 26.1 ° / 14.5 °
Pazar 26 ° / 17.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri