İYİ Parti İl Kongresi Yapıldı | aksaray haberleri

İYİ Parti İl Kongresi Yapıldı | aksaray haberleri

aksaray haberleri | aksarayhaber68

 
İYİ Parti İl Kongresi Yapıldı 
İYİ Parti Aksaray 1´inci Olağan Kongresi Aksaray Endüstri Meslek Lisesinde gerçekleşti. Kongre tek liste ile yapıldı. 
Saat 10:00´da başlayan kongreye İYİ Parti Kurucularından Ayhan Erel, Belma Kuvancı, İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Şevki Koçak, CHP Merkez İlçe Başkanı Nazife Küçük, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Şahin, Demokrat Parti İl Başkanı Servet Ceylan, İYİ Parti delegeleri katıldı. 
Programın açılış konuşmasını İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener adına İYİ Parti Kurucularından Belma Kuvancı tarafından yapıldı. Kuvancı yaptığı konuşmada; ?Genel Başkanımız Türkiye´nin rahatlığı, birliği ve dirliği için gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti korkusuzların, milli değerlere sahip, terörün her şeklinde karşısında olan, yürekli, cesaretli insanların oluşturduğu bir partidir? dedi. 
Açılış konuşmasının ardından Divan Kurulu seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı´nın ardından söz alan İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş ise; ?Yaratanı severiz yaratılandan ötürü düsturu ile gençlerimizin işsiz kalmadığı, kadınlarımızın yaşam haklarından ve eşit olarak, milli birlik ve beraberlik içinde bu yola çıktık. Siyaset bana ne verecek yerine, ben topluma ne yapabilirim diyenlerin hareketidir. İYİ Parti olarak pozitif hareketler ile milli kültürümüzü ön plana çıkararak değişime ön ayak olmak ve değiştirmektir. Parlamenter sistem ile bağımsız yargı birleştirilerek yolsuzlukla mücadele etmek en büyük gayemizdir. Kişisel zaaflarımızı parti dışına bırakarak, sevgi, barış ile omuz omuza vererek güçlü Türkiye yaşatmak partimizin çizgisidir. Politika problemleri ile milletimizle bütünleşerek onlara güven vereceğiz? dedi.  


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri