İYİ Parti adayı Tuğrul Karacaer'e destek çığ gibi büyüyor

İYİ Parti adayı Tuğrul Karacaer

İYİ Parti adayı Tuğrul Karacaer'e destek çığ gibi büyüyor

İYİ PARTİ ADAYI KARACAER’E DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR


Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER’e her kesimden gelen destek ile  adeta çığ gibi büyümeye devam ediyor.


Sosyal medya anketleri ve Son kamuoyu yoklamaları ile KARACAER’İN popülaritesinin hızla arttığı gözlemlenirken, vatandaşlar da açıklanan projelere büyük destek veriyor.  


Vatandaşlardan gelen yoğun ilgi ve destek ile oldukça motive olan İYİ PARTİ Aksaray teşkilatı, Seçim çalışmalarına bugün sabah erken saatler de yeni sanayi sitesinde esnaf ziyareti ile başladı ve sırasıyla özel idaresi kurumu,  Ulucami ve çevresinin ziyareti ile devam etti. Ziyaretlerde,31 MART seçimlerinde kendisine Destek isteyen İYİ PARTİ adayı KARACAER, Memurun, İşçinin, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. 


İyi parti adayı KARACAER’in projeleri dikkatle takip edilirken vizyonu ve vaatleri, geniş kitleler tarafından benimseniyor, destekçileri ziyaretler de yoğun ilgi gösteriyor. Sosyal medyada da adayı destekleyen paylaşımlar hızla yayılırken, kampanya süresince gönüllülerin ve destekçilerin sayısı da giderek artıyor. İyi parti adayı KARACAER’İN, toplumun farklı kesimlerinden aldığı destek, seçim atmosferini iyiden iyiye ısındırırken, rakipleri için de ciddi bir rekabet ortamı oluşuyor. 


İyi parti Aksaray Belediye Başkan adayı KARACAER’in ziyaretlerinde İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan YALDIR, İlçe Başkanı Osman YILMAZ ,İYİ Parti Aksaray Kadın Politikaları Başkanı Naciye AKKUŞ TÜRK ile İl genel ve Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri