İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevine Ömer Faruk Ağır seçildi

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevine  Ömer Faruk Ağır seçildi

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 |Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | gazete |Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

Ağır İYİ Parti İl Başkanı Oldu
“AYRI GAYRIMIZ YOK TAM BİR BİRLİK VAR”

 
Geçtiğimiz hafta cumartesi günü İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş’in istifası ile boşalan İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Ağır seçildi.
İYİ Parti İl Binasında yapılan seçime 31 yönetim kurulu üyesinin 27'si katılırken
Ömer Faruk Ağır, Pınar İzgi, Sadettin Özer  yarıştı. Yönetim Kurulu Üyelerinin yaptığı oylamada Ömer Faruk Ağır 17 oy ile İl Başkanlığına seçildi. Adaylardan Pınar İzgi 7, Sadettin Özer 3 oy aldı. Yönetim kurulu üyelerinden 4 kişi oylamaya şehir dışında olduklarından dolayı katılmadı.  Bu sonuçla  önceki yönetimde İYİ Parti Aksaray İl Sekreteri olan Ömer Faruk Ağır İYİ Parti'nin yeni İl Başkanı seçildi.


 
Seçimden sonra bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Ömer Faruk Ağır “Kıymetli yol arkadaşlarım. Bu yola hep birlikte çıktık. Hafta sonu mevcut İl Başkanı’mızın istifasından sonra boşalan il başkanlığına partimizin tüzüğü gereği yönetim kurulu üyelerimizle birlikte aramızdan il başkanımızı seçmeniz gerekiyordu. Demokratik bir ortamda, tüm siyasi partilere örnek olacak bir şekilde atama usulüyle değil, kendi içimizden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın yapmış olduğu seçimle şahsıma teveccüh gösteren tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
“Genel Merkez Onaylayacak”
“Bu süreçte demokrasinin gereği yönetim kurulu üyelerimizden iki kıymetli yol arkadaşım da aday oldu” diyen Ağır “Ben her ikisine de huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bizim ne denli demokratik bir parti olduğumuzu hem Aksaray hem tüm Türkiye gördü. İl başkanımızı seçtik. Genel Merkez’imize seçim sonuçlarını bildireceğiz. Genel Merkez’imizin onaylamasının ardından Yönetim Kurulu üyelerimizle, yol arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu
 
“Fitne sokmaya çalışanlara ders verdik”
“Türkiye'nin en iyi partisi İYİ Parti” diyen Başkan Ağır “Bir önceki dönem Kurucu İl Başkanımız Özhan Türemiş’e buradan sonsuz teşekkür ediyoruz. Özhan Türemiş’in İYİ Parti'ye maddi, manevi çok büyük emekleri olmuştur. Maalesef kumpaslara, hakkında yapılan çalışmalara maruz kaldığından dolayı böyle bir seçim yapmak zorunda kaldık. Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı kendisine minnettarlığımız var. Onun bıraktığı bayrağı daha yukarılara çekmek için ben ve buradaki bütün arkadaşlarım elbirliği ile çalışacağız. Biz her geçen gün halkın teveccühü ile büyümekte olan bir partiyiz. İktidara yürüyen bir partiyiz. Bugün burada bizim aramıza fitne sokmaya çalışanların hepsine çok güzel bir ders verdik. İYİ Parti de ayrılık gayrılık yok, tam bir birlik vardır” ifadelerini kullandı. 
 
 



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri