İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aksaray'a Geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aksaray

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aksaray'a Geliyor

Türkiye'yi adım adım dolaşan Meral Akşener’in, vatandaş buluşmaları kapsamında Perşembe günü Aksaray'a yapacağı ziyaretin programı belli oldu.

İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aksaray'ı ziyaret ederek üç önemli ilçede çeşitli temaslarda bulunacağını belirtti. Türemiş “İktidara emin adımlarla yürüyen Partimizin Genel Başkanı Meral Akşener Hanımefendi Aksaray'a ayrı bir özen gösteriyor ve Aksaray'ı ayrı bir seviyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener son aylarda ülke gündemimizin en üst sıralarında yer almakta. Gittiği her ilçede, söylediği her söz, vatandaşlarla olan samimiyeti ve sıcak diyaloğu halkımız tarafından büyük takdir görmekte. Genel Başkanımız Meral Akşener ‘Ülkede sorun yok, ekonomik problem yok, her şey gayet güzel’ diyenlere en güzel cevabı; ülke genelinde yaşanan sorunları birebir ilçeleri ziyaretlerindeki temaslarında ülke gündemine taşıyarak veriyor. Bu kapsamda Aksaray'ı ziyaret edecek olan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener programına Eskil ilçesinden başlayacak; Eskil'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek. Eskil'in ardından Sultanhanı ilçesi ve Ortaköy ilçesini de ziyaret edecek olan Genel Başkanımız saat 16.30’da Muhtarlar Derneğinde muhtarlarla buluşacak. Buluşmanın ardından Somuncu Baba Türbesini  ziyaret ettikten sonra Kılıçarslan Parkı Piramit Kafe’de il ve ilçe teşkilatlarımızla bir araya gelerek burada da bir plaket töreni gerçekleştirecek” diye konuştu. 


“Aksaray'ı Ülke Gündemine Taşıyacak"


Başkan Türemiş, Akşener'in vatandaşın ayağına kadar gidip dertlerini yerinde tespit ettiğini söyleyerek “Genel Başkanımızın Eskil, Sultanhanı ve Ortaköy ilçelerinde yapacağı temaslarda Aksaray’ımızı ülke gündemine taşıyacağına inanıyoruz. İlimizde yaşanan sorunları yerinde tespit etmek için ilimize gelen Genel Başkanımızın programı çok verimli ve güzel etkiler bırakarak Aksaray'a çok faydalı olacaktır” açıklamasında bulundu.

 

GENEL BAŞKAN SAYIN MERAL AKŞENER’İN

20 AĞUSTOS 2020  (PERŞEMBE) AKSARAY PROGRAMI 


 

09.00 – Ankara’dan Hareket 

11.00 – Eskil ilçesi Karşılama Ve Esnaf Ziyareti

12.00 – Sultanhanı İlçesine Hareket

12.15 – Sultanhanı Esnaf Ziyareti

13.00 – Sultanhanı Ayrılış

13.30 – İstirahat  

14.30 – Ortaköy İlçesine Hareket 

15.00 – Ortaköy İlçesi Esnaf Ziyareti

16.00 – Ortaköy Ayrılış

16.30 – Merkez Muhtarlar Derneği Ziyareti

16.45 – Somuncu Baba Ziyareti

17.00 – Kılıçarslan Parkı Piramit Düğün Salonu Teşkilat Buluşması



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri