İYİ Parti İl Başkanı Ağır: Milletin tek derdi ödeyemediği elektrik faturası

İYİ Parti İl Başkanı Ağır: Milletin tek derdi ödeyemediği elektrik faturası

İYİ Parti İl Başkanı Ağır: Milletin tek derdi ödeyemediği elektrik faturası

Ağır “Ülke ve il genelinde milletimizin teveccüh gösterdiği ve oyları sürekli yükselen tek parti İyi Parti’dir”
İyi Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır ülke gündemini değerlendiren bir açıklama yaptı. 

Ağır yaptığı açıklamada “Milletin tek derdi ödeyemediği elektrik faturası. Kışın ortasında doğalgaz faturası ve evine götüremediği ekmektir” dedi. Halkın ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğine dikkat çeken İyi Parti İl Başkanı Faruk Ağır “Sözde enflasyon oranına bakıyoruz ama rakamlara yansıyan ortada. Vatandaşın enflasyonu hiç de mevcut iktidarın bahsettiği gibi değil” diye konuştu. Kendisinin de yıllardır esnaflık yaptığını belirten Ağır “Göz var izan var. Ben bir esnafım. Neyin ne olduğunu benden daha iyi kimse bilemez. Çiftçinin girdi maliyetleri başta olmak üzere bugün pazarda ve mutfakta resmen ateş var. Soğuk kış günlerinde gariban halkın halini kimse sormuyor” ifadelerini kullandı. 

 Ağır “Bizim millet ittifakı olarak sağ ve sol seçmen gibi bir ayrımımız olmadı hiçbir zaman da olmayacak İyi Parti İl Başkanı Ağır “Değişen ve gelişen dünyada seçmen takım tutar gibi parti tutmuyor. Seçmen akıllı ve bilinçli. Kendisine hizmet edebilecek partiye oyunu verebiliyor. Dolayısıyla bizim sağ ya da sol gibi ayrışacak bir seçmen kitlemiz yoktur. Millet ittifakı olarak CHP ve ittifakın diğer unsurlarıyla uyum içerisinde çalışmaktayız. Bu birlikteliğimizi de 2023 seçimlerinde taçlandıracağız” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana teşkilat ve partiye gönül verenlerle sahada sürekli çalışma yaptıklarını belirten İyi Parti İl Başkanı Ağır “Masa başında oturup, ahkam kesmek kolay. Çarşı pazar esnafının halini bir sorsunlar. Vatandaşın halini, üniversiteye giden çocuğu olan, cebine harçlık koyamayan babanın durumunu ve özellikle ev hanımlarının hallerini bir sorsunlar. Ama yok sadece algı operasyonları ile her şeyi toz pembe gösteren bir iktidar bulunmakta. Gerçekler öyle değil ve bu gerçekleri vatandaş sessizce sandığa götürmeye kararlı” açıklamasında bulundu.

Her geçen gün teveccüh gören İyi Parti'nin yükselen üye çalışmalarına da değinen Faruk Ağır “2 ayı aşkın bir süredir sosyal medya hesaplarımızdan takip ediyorsunuzdur. Hemen hemen her gün onlarca İyi Parti'ye gönül verenlerin üye kayıtlarını yapıyoruz. Birçok partiden İyi Parti'ye her geçen gün artan bir teveccüh var. İyi Parti'ye gönül veren vatandaşlarımızın resimlerini çok paylaşmıyoruz” şeklinde konuştu. 

Olası bir erken seçim ya da 2023'te yapılacak seçimlerde Millet İttifakı'nın Aksaray'da 3 milletvekilinin garanti olduğunu söyleyen Ağır “Sadece milletvekili seçimlerinde değil, 2024'te yapılacak yerel idari seçimlerde de Aksaray Belediyesi İyi Partili Belediye olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı. 

İl Başkanı olduğumuz günden beri tüm teşkilat ve Milletvekilinin uyum içerisinde çalıştığını belirten Ağır “Her geçen gün artan teveccüh bizim omuzlarımızdaki yükü daha çok artırmaktadır. Milletvekilimize ildeki teveccüh de bazı çevreleri rahatsız etmiş olabilir. Bu bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun en güzel göstergesidir” dedi.
Sürekli sahada olduklarını belirten Ağır “Önümüzdeki belde, ilçe, mahalle temsilciliklerimizde seçim için bütün çalışmalarımız hazırdır. Teşkilatın ne demek olduğunu bizler çok iyi biliriz. Dolayısıyla seçim sandıkta kazanılır. Seçim için güçlü bir kadro ile şimdiden çalışmalarımıza hız verdik” diye konuştu.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri