İYİ Parti İl Başkanı Ömer Faruk Ağır: Aksaray’da ana muhalefet partisiyiz

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Faruk Ağır: Aksaray’da ana muhalefet partisiyiz

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Faruk Ağır, en geniş teşkilata sahip olduklarını vurgulayarak, Aksaray’da ana muhalefet partisinin İyi Parti olduğunu söyledi.

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyetinin Basın Buluşmalarına konuk olan İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Ömer Faruk Ağır, partisinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İl başkanlığı görevine gelir gelmez üye çalışmaları ile her yere ulaşarak, Aksaray’da en geniş teşkilatlanmayı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Aksaray’da İYİ Partinin ana muhalefet partisi konumuna getirilerek halkımızdan büyük bir teveccüh gördüklerini belirtti.

Aksaray’ın söz verilip de yapılmayan sorunlarına da değinen İl Başkanı Ağır, tarımsal sulamadan şehir içme suyuna, hava alanından demiryoluna kadar ihtiyaçların iktidar tarafından bu güne kadar yapılamamasını eleştirerek, İyi Parti iktidarında tüm sorunların çözüme kavuşturulacağını beyan etti. Şehir merkezinde şebeke yapım çalışmalarını da eleştiren İyi Parti il başkanı Ağır, 2,5 aydır sadece bir güzergahın yapılıp bitirilemediğini, bölgede bulunan 500 civarında ki esnafların mağdur olduklarını, plansız ve programsız bir çalışma olarak nitelendirdikleri söyledi. Aksaray’da memba kalitesinde içme suyun deposu olduğunu da bildiren Ağır, böylesine bir potansiyele sahip ilin çeşmelerinden kaliteli suyun akmamasını eleştirerek, İYİ Parti iktidarında bu sorunu da çözeceklerini işaret etti.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri