İYİ Parti İl Başkanı Türemiş: Milletle dalga geçmek siyasetinizin parçası olmuş

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş: Milletle dalga geçmek siyasetinizin parçası olmuş

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş: Milletle dalga geçmek siyasetinizin parçası olmuş

TÜREMİŞ’TEN SERT SÖZLER
“MİLLETLE DALGA GEÇMEK SİYASETİNİZİN PARÇASI OLMUŞ”
 
İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, Ankara-Niğde otobanının bilet gişelerinin açılışı için Aksaray'a gelen Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun “Hızlı treni getirsek uzaya yol istersiniz” sözleri üzerine sert açıklamalarda bulundu. “Millete 18 yıldır söz verip tutmayanların özürleri olması gerekirken, bir de üstlerine kabahat işliyorlar” diyen Türemiş “Bu hiç olmadı, bu üslup size hiç yakışmadı, diyeceğiz ama AK Parti siyasetinin yıllardır yaptığı milletle dalga geçmek, aşağılamak ve hor görmek sizin siyasetinizin artık bir parçası olmuş” dedi.
 
 
Özhan Türemiş yaptığı açıklamada “Kıymetli hemşehrilerim; AK Parti'ye 18 yıldır birçok seçimde çuval çuval oy veren sizler, temel ihtiyaç haline gelmiş, ilimizin konumundan dolayı lojistik anlamda olmazsa olmazların başında gelen tren yolu konusunda yaşanan son diyaloga şahit oldunuz. Bu kentin bırakın hızlı treni; yük-treni dahi yok. Bu konuda ilimize yatırım yapan işadamlarının defaten dile getirmesine rağmen 18 yıldır yapılmayan tren yolumuz konusunda AK Parti İl Başkanının bir canlı yayında yaptığı; ‘Seçimde söz verilmesi gerekiyordu. Tren yolu sözü verdik’ sözleri de daha hafızalardan silinmedi. Şimdi de oy verdiğiniz hükümetin Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün, dalga geçer gibi yaptığı açıklama Aksaraylıya, vatandaşa bakışlarını ortaya koymuştur. Aksaraylı hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynayacak bir otoyolun açılışında 18 yıldır defalarca söz verilen tren yolunun akıbetini soranlara Bakan Karaismailoğlu özür dileyeceği yerde ‘Hızlı treni getirsek uzaya yol istersiniz’ yanıtı vermiş ve hepimizi hayrete sürüklemiştir. Bakan Karaismailoğlu alaycı bir tavırla sıra dışı bir üslupla bir de dalga geçmiştir” açıklamasında bulundu.
 
“BU ZİHNİYETLE BURADAN GEÇMEYECEK
 
“Buradan AK Parti İl Başkanı ve milletvekillerine ve ilimizi ziyaret eden Ulaştırma Bakanı’na sesleniyorum” diyen Özhan Türemiş “Bu halk size oy vermekten başka ne yaptı? İlimize tren sözü verdiğiniz günde doğan çocuklar Bugün 18 yaşında. Görünüyor ki 30 yaşına da gelse bu tren yolu bu gidişle, bu zihniyetle; ilimizden geçmeyecek. Yıllardır yok ihalesi yapıldı, yok altyapı çalışması yapıldı, yok fizibilite çalışması ihale edildi gibi bahanelerle 18 yıldır uyuttuğunuz bu millet artık  gördü ki bu tren yolu Aksaray'a AK Parti döneminde gelmeyecek. Üstüne üstlük Aksaray’dan geçen ancak hiçbir tabelasında Aksaray'ın ismi geçmeyen ve Aksaray'ın tesislerde çalışan yaklaşık 5000 emekçisine büyük zarar verecek olan; Cumhurbaşkanı tarafından daha önce açılışı yapılmasına rağmen sırf millet gözünde yeni bir hizmetmiş gibi açılışı yapılmış otobanın gişe açılışını yapmak için ilimize gelen Ulaştırma Bakanının onca müsrifliğini bir kenara koyarsak, bir de Aksaray halkı ile dalga geçmesini Aksaraylı hemşerilerimizin takdirine bırakıyorum” diye konuştu.
 
“MİLLET TARİHE DÜŞTÜ”
 
Türemiş sözlerini “Sayın Bakanın milletin paraları ile yapılmış otoban gişe açılışında, yine milletin naçizane taleplerini iletmesinin ardından onu bakan yapan milletle dalga geçerek sarf etmiş olduğu sözleri Aksaray kamuoyu ve bizler tarihe not düştük. Yapılacak olan en erken ve ilk seçimlerde Aksaray halkı ile dalga geçen, küçümseyen siyasetçilerin tarih sayfasında yok olacağını şimdiden kendilerine söylemek isteriz” ifadeleriyle sonlandırdı.
 



Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri