İYİ Parti'den Aksaray'da miting gibi üye katılım töreni !

İYİ Parti

İYİ Parti'den Aksaray'da miting gibi üye katılım töreni !

 

İYİ PARTİ’DEN MİTİNG GİBİ KATILIM TÖRENİ

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı’nın düzenlediği Yeni Üye Katılım ve Belde Başkanları’na rozet takma töreni Aksaray Yenikent Kasabası’nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlendi. Programa İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ile çevre illerden 7 Milletvekili, çeşitli illerden gelen İYİ Partili İl Başkanları, partiye yeni katılan üyeler ve vatandaşlar ile çok sayıda davetli katıldı.

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Partiye katılan yeni üyeleri ve Belde Başkanlığı resmi olarak onaylanan başkanları tebrik ederek Aksaray için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.


“BURADAN FETÖCÜMÜ ÇIKAR?”


Koray Aydın genel siyasette ekonomiye atıfta bulunarak “Bütçe görüşmelerinde gördük ki bütçe gelir gider dengemiz arasında 280 milyar tl gibi bir açık var.  AK Parti bugüne kadar hiçbir rakamı tutturamadı. Bu açık da emin olun 280 milyar lira  değildir” diye konuştu. Aydın “Ben Aksaray’da büyüdüm bu iklimi iyi bilirim, burada okudum. Milliliğim, ülkücülüğüm  buradaki ülkü ocaklarında başladı. Biz yola çıktığımızda bizim için FETÖ’cü dediler. Terör örgütü dediler, Allah aşkına bu coğrafyada büyümüş bir insandan terörist mi olur? Fetöcü mü olur? İYİ Parti yola çıktığı gün bir çok engel koydular ama milletimiz sayesinde bu engelleri birbir aşarak parlamentoya girdik. Artık milletin avukatlığını yapıyoruz. Bizden cesaret alan diğer partiler de Türk siyasi hayatına girmeye başladı. Olacak ilk seçimde göreceksiniz ki İYİ Parti iktidar olacak. Bugün burada bunun ayak seslerini duyuyoruz. Teşkilatımıza katılan iyi yürekli insanlara, Yenikentlilere teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.


“ARTIK YETER DİYECEKLER”


Törende konuşan ev sahibi İl Başkanı Özhan Türemiş Aksaray’ın söz verilip yapılmayan sorunlarını  katılımcılarla paylaşarak “Bugün bu güzel Beldemizden başlayarak Ülke genelinde bir dip dalgası yaratacağına inandığım, mevcut İktidara ‘Artık yeter’ diyen yüzlerce cesur İYİ İnsanların ‘Artık iyilerle yol yürüyeceğiz. Verdiğiniz hiçbir sözü tutmadınız. Sözü özü bu vatan topraklarıyla yoğrulmuş mert insanlarla bir olacağız’ diyerek partimize katılım günüdür. Aksaray Ülkemizin bir çok alanında öncülüğünü yapmış, kadim bir şehirdir. Ben inanıyorum ki buradan başlayarak tüm Türkiye’yi ayağa kaldıracak iyiler hareketine katılımlar hızla yayılacak ve  Cesur Yürekli Halkımız İYİ’leri İktidara taşıyacaktır” dedi.

“BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”


Aksaray’da büyümeye devam ettiklerinin altını çizen Türemiş “Bizler de Genel Başkanımızdan aldığımız cesaret ve kararlılıkla Aksaray’da kısa zamanda çok büyük adımlar attık. İYİ ve cesur yüreklerle birlikte ilimizi adım adım sokak sokak gezdik. Bugün İYİ Parti Aksaray Teşkilatı tüm mensuplarıyla ve Milletvekilimiz ile Aksaray’da Halkımız tarafından her geçen gün teveccüh gösterilen, toplumun her kesiminden destekleri çığ gibi büyüyen bir parti konuma gelmiştir. Bugün burda 8 Belde ve Yeni Kent Halkımızın katılımlarıyla İYİ Partimiz her geçen gün büyümeye devam edeceğinin en güçlü sinyalini vermektedir” ifadelerini kullandı. 
Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ise AK Parti’nin son üç gündür Aksaray’da çalışmalarını yoğunlaştırdığına dikkat çekerek “18 yıllık iktidarlarında son 3 günde mi akılları başlarına geldi de bizim buraya çıkarma yapacağımızı duyduktan itibaren sorunları çözmek için seferber oldular? Düne kadar akılları nerdedeydi” diyerek eleştirilerini kürsüden paylaştı. Törende partiye katılan 150 yeni üyeye ve yeni belde başkanlarına rozetleri takıldı. Katılım töreninin ardından İYİ Parti heyeti önce Yenikent Beldesinden esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ardından Merkez İlçeye geçen heyet Merkezde de esnaf  ve vatandaşlarla buluştu.



Anahtar Kelimeler: Parti' Aksaray' miting katılım töreni !
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri