Jandarma düğünde havaya ateş eden 3 kişiyi yakaladı

Jandarma düğünde havaya ateş eden 3 kişiyi yakaladı

Jandarma düğünde havaya ateş eden 3 kişiyi yakaladı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri “Mutluluğuna Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” projesi kapsamında yaptığı denetimlerde 3 şahsı gözaltına aldı.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” projesi kapsamında düzenlenen düğün, nişan ve asker eğlencelerinde, silahla havaya ateş etme olaylarının önlenmesine yönelik kontrol ve denetim faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenlenen düğünlerde silahla havaya ateş etme olaylarının önlenmesi amacıyla görevlendirilen sivil ve resmi ekipler tarafından 07-09 Temmuz 2023 tarihleri arasında icra edilen kontrol ve denetimler esnasında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan (3) şahıssı yakaladı. Cumhuriyet Baş Savcılığının talimatları ile şahısların üzerinde yapılan kontrollerde, (3) adet tabanca ve bu tabancalara ait (626) adet tabanca fişeği ele geçirdi. Ele geçen malzemelere Jandarma tarafından el konulurken şahıslar hakkında gerekli adli/idari işlemler yapıldı.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri