Jandarmadan ’’Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma’ projesi

Jandarmadan ’’Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma’ projesi

Jandarmadan ’’Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma’ projesi

Aksaray'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kutlama ve eğlence esnasında silah ile ateş edilmesinin önüne geçmek amacıyla ’Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma’ projesi hayata geçirildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düğün, kına, nişan, asker uğurlaması ve asker eğlencesi, bayram, milli maç gibi eğlence ve sosyal faaliyetlerde silah kullanılmasını engellemek amacıyla proje hazırladı. Kurusıkı tabanca veya normal silahlar ile ateş edilmesi neticesinde oluşabilecek can kayıpları ve yaralanmaları önlemek, vatandaşların konu ile ilgili dikkatlerini çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla,Aksaray Ziraat Odası Başkanlığı ile koordineli olarak  ’Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma’ projesi geliştirildi. Aksaray Valiliği’nden alınan onay ile farkındalık yaratma projesi hayata geçirildi.

Yapılan açıklamada,"Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde can ve mal kaybı yaşamadan, gelenek ve göreneklerini sürdürebilmeleri maksadıyla çalışmalarımız azim ve kararlılık ile devam edecektir."ifadelerine yer verildi



Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri