JASAT dedektifleri hırsızlık şüphelisini çaldığı malzemelerle yakaladı

JASAT dedektifleri hırsızlık şüphelisini çaldığı malzemelerle yakaladı

JASAT dedektifleri hırsızlık şüphelisini çaldığı malzemelerle yakaladı

17 Mayıs 2023 tarihinde 112 acil ihbar hattını arayan bir şahıs, Aksaray İli Ortaköy İlçesi mülki sınırları içerisinde bulunan inşaat alanından inşaat malzemelerinin çalındığını beyan ederek ihbarda bulundu.
 


 

İhbarın alınmasına müteakip, Ortaköy Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar sonucunda; olayda kullanıldığı belirlenen bir aracı takibe alan JASAT Dedektifleri, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen (1) şahsı yakalayarak gözaltına aldı.
 


 

Olayla ilgili yapılan araştırmada, şüpheli şahsın, çalınan inşaat malzemelerini inşaat işleri ile uğraşan bir şahsa sattığının tespit edilmesi üzerine, söz konusu şahıstan teslim alınan malzemeler, mağdura teşhis ettirilerek tam ve eksiksiz olarak teslim edilerek, gözaltına alınan şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanmasını müteakip adli makamlara sevk edildi.
 

 
 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalara gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi.
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri