Kadın muhtar adayları hizmet yarışında bizde varız diyor

Kadın muhtar adayları hizmet yarışında bizde varız diyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Kadın muhtar adayları hizmet yarışında bizde varız diyor

Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Işıklı: ?Bu bir hizmet yarışı, bu yarışta kadın erkek ayrımı olmaz. Demokrasi bu hizmeti erkek daha iyi yapar demiyor.?

 

/resimler/2019-2/4/0946129379901.jpg

 

Aksaray´da 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde mahallelerine muhtar seçilmek için adayların mücadelesi artarak devam ediyor.

Birçok mahallede muhtar adayı olan kadınlar demokrasi yarışında ?Ben de varım´ diyerek seçim çalışmalarını yoğun şekilde yürütüyorlar.

Muhtar adayı olan Fadimana Işıklı erkek muhtar adaylarının da bulunduğu Fatih Mahallesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarında seçmen ziyaretlerinde bulunarak destek istiyor.

Uzun yıllardır Fatih Mahallesinde ikamet ettiklerini ve mahallenin sorun ve ihtiyaçlarını yaşayanlar olarak iyi bildiklerini anlatan Işıklı, sorunların çözümünde birlikteliğin ve ilgili yerlere bu sorunların iletilmesinin önemini belirterek,  ?Tespit, Çözüm, Takip ve Sonuç´ ile hizmete talip olduğunu söyledi.

Kadın muhtar adayı olarak seçmenlerden büyük destek gören Işıklı, seçmen bölgesinde yer alan vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Seçmenlerin kendisine gösterdiği yakın ilgiye teşekkür eden Işıklı; kadınlardan büyük destek gördüğünü ifade ederken erkeklerinde bu seçimde değişimden yana olduğunu söyledi.

Kadınların birçok mahallede muhtar adayı olduğunu anlatan Işıklı; ?Bu bir hizmet yarışı bu yarışta kadın erkek ayrımı olmaz. Demokrasi bu hizmeti erkek daha iyi yapar demiyor. Sonuçta vatandaşlarımızın adaylara en yüksek oyu vererek tercihini yapmaları sonucu kadın veya erkek adaylardan bir tanesi seçilecek. Ancak her alanda olduğu gibi hizmet alanında da kadınların başarısı artarak devam ediyor. Bizde bunu dile getirerek mahallemizin ihtiyaçlarını, sorun ve çözüm yollarını anlatıyor bu noktada hizmet etmek için vatandaşlarımızın desteğine talip olduğumuzu belirtiyoruz.? dedi.

Mahalle sakinleri aday olan Fadimana Işıklı ´ya destek sözü verirken değişimin kadın muhtar ile başlayacağını Işıklı´nın beraberindeki azaları ile mahallenin ve vatandaşların sorunlarının çözümünde en iyi hizmeti sunacaklarına inandıklarını belirttiler.

 

/resimler/2019-2/4/0946399849231.jpg



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri