Kadına şiddet ve çocuk istismarına tepki için yürüyüş düzenleyecekler

Kadına şiddet ve çocuk istismarına tepki için yürüyüş düzenleyecekler

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

Aksaray da Kızılay Şube Yöneticiliği yapan Zeynep Şişman beraberinde Sümeyye Özyön ile birlikte Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti.
Valilik makamında kabul ettiği Zeynep Şişman ve Sümeyye Özyön ile bir süre görüşen Vali Pekmez; Son günlerde toplumda büyük tepki çeken kadına şiddet ve çocuk istismarına dikkat çekmek için düzenlemek istedikleri etkinlik hakkında bilgi aldı.
Aksaray´da özel anaokulu yöneticileri ile birlikte kadına şiddet ve çocuk istismarı konusunda farkındalık oluşturulmasını sağlama amacıyla yürüyüş ve basın açıklaması yapacaklarını anlatan Zeynep Şişman tüm Türkiye de bu konuda artan olumsuzluklara dikkat çekerek tepki verilmesi gerektiğini Aksaray da ilgili tüm STK´ları bu etkinliğe davet edeceklerini söyledi.
Etkinlik için gerekli izin başvurularını yaptıklarını belirterek; Cuma günü saat 17:00´de yapmayı planladıkları etkinliğe tüm Aksaraylıları da beklediklerini dile getiren Zeynep Şişman ve Sümeyye Özyön Vali Pekmez´e ilgisi ve kendilerini kabul etmesinden dolayı teşekkür ettiler.


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri