Kadınlar gününde MHP ailesine 300 kadın üye

Kadınlar gününde MHP ailesine 300 kadın üye

Kadınlar gününde MHP ailesine 300 kadın üye

ÇITAK: ‘HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN, TEVECCÜH GÖREN PARTİMİZ AKSARAY’IN SEYRİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELERLE GELİYOR’

 

 

Kadınlar gününde MHPbailesine 300 kadın üye

 

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, dün Aksaray’da bine yakın kadını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak; “Güçleriyle dünyayı aydınlatan, sevgiyle dokunan, başarılarıyla ilham veren tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.

 

Bu önemli günde 300 kadının MHP üyesi olduğunu ve onlarla da bir araya gelerek kadınlarla ilgili yapacakları projeler üstüne fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Çıtak;           toplumda kadının önemine vurgu yaptı.

Giderek güçlenen bir yapıyla 31 Mart seçimlerine hazırlandıklarını söyleyen Çıtak; “Bugün itibariyle 300 yeni üye kazandık. Bu üyelerimizin tamamı kadınlardan oluşuyor. Her geçen gün büyüyen, teveccüh gören partimiz Aksaray’ın seyrini değiştirecek projelerle geliyor. Bu büyüme, bizleri çok mutlu ediyor. Partimizin her bir üyesinin katkısıyla, esnafımızla, işçimizle, işverenimizle, tüm vatandaşlarımızla el ele vererek Aksaray’ımıza hizmet edeceğiz” dedi.

 

Çıtak; sözlerinin devamında “Etkinlikte kadınların toplumdaki rolünü güçlendirmek için yapılması gereken çalışmaların yanı sıra, kadınların karşılaştığı sorunlara çözüm bulma konusunda da fikir alışverişi yaptık. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi, eğitim olanaklarının arttırılması ve iş hayatında kadınların daha fazla yer alabilmeleri için neler yapılabileceği konusunda istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı. 



Anahtar Kelimeler: Kadınlar gününde ailesine kadın
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri