Kamyonet kasasından atlayan kuzular telef oldu

Kamyonet kasasından atlayan kuzular telef oldu

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

KAMYONET KASASINDAN ATLAYAN KUZULAR TELEF OLDU
 
Dün Akşam Eskil ilçesi Gölbez yaylası civarında Nakliyesi yapılan kuzulardan bazılarının araç üzerinden atlaması sonucu kuzular telef oldu.
 
/resimler/2019-5/10/1419211265318.jpg
 
Edinilen bilgiye göre Dün akşam Saatlerinde yaşanan olayda bir vatandaş tarafından Eskil ilçesi Gölbez yaylası cıvarında yol üzerinde bazıları telef olmuş başı boş kuzular görüldü, bazıları yaralı olan hayvanlar yol boyu üzerinde olduğu için bir kazaya da sebebiyet vermemesi için Hemen Eskil ilçe jandarma karakolu bilgilendirildi.
 Jandarmanın da olay yerine intikal etmesi ile beraberinde kuzuların İddialara göre Gölbez yaylasından bir vatandaşın Eskil ilçesi Karakol yaylasından bir vatandaşa sattığıve Satın alan Şahsın da aldığı 53 adet kuzuyu arabaya yükleyerek Karakol yaylasındaki ikametine giderken yine iddialara göre Yol üzerinde Kamyon kapağının üst kısmının açılması sonucu 10 civarı kuzunun kasadan atladığı ve bu nedenle kuzuların bazılarının telef olduğu öğrenildi.
 
Kuzuları alan Şahsın İkametine vardığında Kasa kapağının üzerinin açık ve kuzuların Az olduğunu fark etmesi Tekrar geldiği yolu kontrol ederek olay yerine kadar gelmesi ile durum anlaşılmış oldu.
Yetkililer Hayvan sevkiyatında araç kapaklarının ve kasalarının kontrol edilerek taşıma esnasında çok dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundular. Yol Boyuna Düşen kuzuların her hangi bir trafik kazasına sebebiyet vermemesi ise olayın tek tesellisi oldu.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri