Kapanan yollar yeniden trafiğe açıldı

Kapanan yollar yeniden trafiğe açıldı

Aksaray’da gece ulaşıma kapatılan şehirlerarası tüm güzergâhlar yapılan kar temizleme çalışmalarının ardından sabah saatlerinde yeniden ulaşıma açıldı.

Aksaray’da gece boyunca etkili olan kar yağışının ardından şehirlerarası tüm bağlantı yolları trafiğe kapatıldı. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Aksaray-Ankara, Aksaray-Adana güzergâhlarında incelemelerde bulundu. Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Oktay Öztürk, Karayolları 38. Şube Şefi Mustafa Doğan’dan bilgi alan Vali Aydoğdu ulaşımda yaşanacak olumsuzlukların önüne geçilmesi için tır, çekici kamyon gibi araçların belirlenen tesis ve park alanlarında bekletildiğini kar yağışının etkili şekilde devam etmesi üzerine bütün güzergâhları ulaşıma kapattıklarını söyledi. 

Şehirlerarası tüm güzergahlar yeniden ulaşıma açıldı

Karayolları ekiplerin gece boyunca kar temizleme çalışması gerçekleştirdiği Aksaray’da sabah saatlerinde bütün güzergâhlar yeniden ulaşıma açıldı. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu bekletilen araçların gidecekleri istikametlere yeniden hareket ettiğini, kentin şehirlerarası ulaşımında aksama meydana gelmemesi için ekiplerin sürekli yol kontrol ve denetimde bulunduğunu söyledi. 

Kar küreme araçlarının güzergâhları açık tutmak için büyük gayret gösterdiğini vurgulayan Vali Aydoğdu; AFAD, UMKE, Karayolları, İl Özel İdaresi, emniyet, Jandarma ekiplerinin herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldığını, vatandaşların acil durumlar dışında trafiğe çıkmamasını istedi. 



Anahtar Kelimeler: Kapanan yollar yeniden trafiğe açıldı
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri