Karacaer: Aksaray'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız

Karacaer: Aksaray

Karacaer: Aksaray'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız

KARACAER: Aksaray ‘ı Hak ettiği Hizmetlere Kavuşturacağız

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER,  Aksaray’ın sorunlarını hep birlik çözeceklerini ve hak ettiği hizmetlere İyi Kadrolarla kavuşacağını belirtti.

“Kapı çal, gönül al “ etkinliği ile seçim çalışmalarına devam eden İyi Parti heyeti , bugün akşam saatlerinde seçim kampanyası kapsamında Ereğli Kapı mahallesinde kapı kapı dolaşarak İYİ Parti Adayı KARACAER’ e destek istediler. 
31 Mart yerel seçimlerine  artık sayılı günler kalırken, Aksaray ‘da  en yoğun seçim çalışmasının  İYİ Parti’ nin gerçekleştirdiği gözlemlendi . Gündüz resmi kurumlar ve esnaf ziyaretlerinde çalışanlar ile bir araya gelen İYİ Parti heyeti  , akşamları da her gün farklı Mahallelerde vatandaşlarla buluşuyor. Yorulmak nedir bilmeyen,  Aksaray’ı karış karış dolaşan İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER, projeleri ile her kesimden büyük destek alıyor. 
Ereğli Kapı  mahallesinin  hak ettiği  hizmeti alacağını belirten İYİ Parti Adayı KARACAER ,”Ereğli kapı mahallesinin göstermiş olduğu teveccüh bizlerin çalışma şevkini arttırdı. Hemşehrilerimizin destekleri ile İYİ belediyecilik,  İYİ hizmet nedir, herkese  göstereceğiz .  Kadim şehrimiz Aksaray’ı beraber  yöneteceğiz ve Hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. “ dedi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri